Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling busstation Wageningen heringericht

Maandag 4 juli heeft wethouder Michiel Uitdehaag op feestelijke wijze de vernieuwde fietsenstalling op het busstation van Wageningen geopend.

De nieuwe fietsenstalling in Wageningen werd feestelijk geopend. De stalling heeft een modern uiterlijk en nieuwe, dubbellaagse fietsenrekken gekregen. Daarnaast is er een tweede in- en uitgang gekomen, die beter aansluit op het busstation. Twee nieuwe lichtkoepels zorgen voor extra daglicht in de fietsenstalling.

Verheugd

De wethouder is verheugd dat mensen die met de fiets naar het station komen nu van de vernieuwde fietsenstalling gebruik kunnen maken. Hij demonstreerde de nieuwe fietsenrekken in de bovenste laag. “Het is nu veel eenvoudiger om daar de fiets te plaatsen, door het nieuwe uitschuifsysteem,” aldus de wethouder.

“Bovendien ziet de stalling er goed uit.” Om het nog feestelijker te maken waren er gratis ijsjes voor fietsende reizigers.

Klaver

Na aanleiding van gesprekken met de gemeente Wageningen hebben wij geadviseerd om verschillende etagesystemen te testen op gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid. Op basis van deze test heeft de gemeente niet gekozen voor de laagste prijsaanbieding, maar juist voor de meest economische voordelige aanbieding waarbij kwaliteit en prijs in evenwicht zijn om zo de stallinggebruiker en beheerder optimaal van dienst te zijn.

Wilt u meer weten over ons etagerek CycleUp of andere kwalitatieve fietsparkeeroplossingen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0528 - 74 52 00, per mail info@klaverfietsparkeren.nl of via het contacformulier.

08-07-11

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.