Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken zijn onmisbaar in de stad

Fietsenrekken onmisbaar in de stadHet straatbeeld in Nederlandse steden wordt veelal ‘versierd’ met geparkeerde fietsen, voor gemeenten vaak een doorn in het oog. Opmerkelijk is daarbij de ontwikkeling dat in sommige steden fietsenrekken verdwijnen uit het straatbeeld.

Gemeenten kiezen ervoor om alleen vakken - belijning op straat - toe te passen, waarin fietsen geparkeerd moeten worden. Een goedkope oplossing om aan te geven dat ergens mag worden geparkeerd en samen met restrictieborden kan het een goed middel zijn om te kunnen handhaven in de stad.

Fietsenrekken verkleinen kans op diefstal

Fietsenrekken zijn echter onmisbaar: in de vakken is het risico op omvallende fietsen en schade aan fietsen groot, en nemen de fietsen onnodig veel ruimte in beslag. Als fietsen wordt gestimuleerd, de ruimte voor fietsparkeren beperkt is en een chaos aan losstaande fietsen voorkomen moet worden, is het raadzaam om fietsenrekken toe te passen. Met een goed fietsenrek wordt de kans op diefstal verkleind, wordt de beschikbare ruimte optimaal benut en wordt gezorgd voor een positieve beleving van de fietser bij het bezoek aan een stad.

Klaver Fietsparkeren is meer dan dertig jaar de meest innovatieve leverancier van fietsenrekken, stallingen, fietskluizen en overkappingen. Wij ontwikkelen eigen producten, zijn sterk in maatwerk en bieden een gedegen advies voor elke specifieke situatie.

Meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er op het gebied van fietsparkeren voor uw situatie zijn, bel dan met één van onze accountmanagers op telefoonnummer 0528-745200 of vraag meer informatie aan.

01-11-16

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.