Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsdetectiesysteem BPC een succes

Na twee fietsparkeerlocaties te hebben voorzien van het fietsdetectiesysteem Bike Park Control, is sinds mei 2012 de fietsenstalling van station Zutphen ook voorzien van dit systeem, en met succes.

"De afgelopen jaren hadden we altijd een gemiddelde bezettingsgraad van boven de 95 procent", vertelt beheerder Frans Kranendijk. "Een leeg plekje vinden was een hele opgave. Sinds op 15 mei het elektronische parkeersysteem is ingevoerd is de bezettingsgraad beduidend lager, ongeveer 70 procent. Het probleem van de volgepakte fietsenstalling is gelukkig verleden tijd."

Doel van fietsdetectie

Het doel van het fietsdetectie systeem BikeParkControl is optimaal gebruik maken van de aangeboden fietsplaatsen in een fietsenstalling, is het tegengaan van weesfietsen en plaatsverwijzing met als hoofddoel het aanbieden van een gebruiksvriendelijke en veilige fietsenstalling aan de fietser. Voor een uitgebreide beschrijving van het BikeParkControl systeem klik hier.

Na een uitgebreide aanbesteding in 2010 is door Prorail gekozen voor het BPC-fietsdetectie systeem. Tijdens deze aanbesteding zijn verschillende systemen bekeken en is het BPC-systeem als beste beoordeelt.

In verschillende media is aandacht geschonken aan het succes van het BikeParkControl fietsdetectie systeem:
www.fietsberaad.nl/fietsdetectiesysteem BPC Zutphen

www.destentor.nl/fietsenstallingstationzutphen

Wilt u meer informatie ontvangen over fietsdetectie en/of andere producten/oplossingen? Neem dan contact met ons op via 0528-74 52 00 of vraag informatie aan.

Andere fietsparkeeroplossingen:
fietsparkeersystemen - etagesystemen - fietsoverkappingen - maatwerk fietsparkeren

05-09-12

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.