Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Feestelijke opening fietsenpakhuis zaandam

Het Fietsenpakhuis is op 1 juni feestelijk geopend door wethouder Robert Linnekamp en Alex Colthoff van de stadsregio.

Het Fietsenpakhuis is door NUNC architecten ontworpen. Het gebouw maakt deel uit van het nieuwe stadsplan van de gemeente voor het centrum van de stad. Het pakhuis moet het voor de bewoners aantrekkelijk maken om op de fiets naar het winkelcentrum te komen.

Nunc architecten baseerde zijn ontwerp op het archetype van de Zaanse pakhuizen. Deze gebouwen zijn kenmerkend voor de Zaanstreek en ook terug te zien in de hoofdvorm van het gebouw en de houten draagconstructie.

Het gebouw heeft een transparante voorgevel, waardoor alle fietsen vanaf de straat te zien zijn. Het dak van de fietsenfabriek is voorzien van zonnepanelen. Het fietsenpakhuis heeft ruimte voor 700 fietsparkeerplaatsen CycleUp. Daarnaast kunnen de bewoners in Zaandam in het gebouw gebruik maken van openbare toiletten en kluisjes voor de boodschappen. Ook is er een fietsenverhuur en fietsenwerkplaats.

Wilt u meer informatie over dit project of over onze producten dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0528-74 52 00 of vul het contactformulier in.

29-06-16

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.