Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Duurzame fietsenstalling voor Staatsbosbeheer in Houten

Staatsbosbeheer in HoutenBij de vestiging van Staatsbosbeheer in Houten heeft Klaver Fietsparkeren de Wave overkapping geplaatst. Door te kiezen voor de duurzame houten variant is een fietsenstalling gerealiseerd, die erg goed past in de omgeving en bij het “groene” karakter van de opdrachtgever.

De Wave is een uniek vormgegeven overkapping met eindeloos veel mogelijkheden. Niet alleen kan de Wave worden voorzien van houten wanden, maar ook van profielplaat of gaaswerk wanden. Bovendien is de overkapping ook leverbaar als verhoogde variant, zodat een etagerek (2ParkUp) onder de overkapping geplaatst kan worden.

Verder zijn Cobra Light fietsparkeersystemen gemonteerd onder de overkapping. Hiermee kunnen de fietsen eenvoudig worden geparkeerd, de kans op een slag in het wiel is uitgesloten en de fiets staat altijd veilig. De hoog/laag-verhouding tussen de fietsplaatsen maakt het mogelijk dat er meer fietsen naast elkaar geplaatst kunnen worden. Bovendien zorgt de bolvormige voetplaat ervoor dat er geen blad of zwerfvuil blijft hangen onder het fietsenrek.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een advies op maat of wilt u weten welke mogelijkheden er op het gebied van fietsparkeren voor uw situatie zijn, bel dan met één van onze accountmanagers op telefoonnummer 0528-745200 of vraag meer informatie aan.

06-11-16

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.