Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De fietskluis in een nieuw jasje

Op veel locaties is het gewenst om kostbare fietsen veilig, uit het zicht en individueel te plaatsen. Hiervoor is de fietskluis de ideale oplossing. De fietskluis Mono kon na een aantal jaren wel een facelift gebruiken om zo het gebruiksgemak nog meer te vergroten. Dit hebben we gedaan door bijvoorbeeld het kijkgat uit de deur te halen, met andere materialen te werken en meerdere opties aan te kunnen bieden. De nieuwe kluis noemen wij Cadenza.

Zo kan bij elke project standaard door de klant bepaald worden welke kleur panelen er gekozen worden. Denk bij een gemeente aan de kleur van die gemeente of bij bedrijven aan de kleur van het bedrijfslogo. Het frame is nog steeds van thermsich verzinkt staal volgens NEN-EN-ISO 1941, maar ook het frame kan vervolgens dubbellaags gepoedercoat worden. Hierdoor krijgt ieder project zijn unieke uitstraling. Voor de afwerking van de kluis is gekozen voor een sterk houtsoort, namelijk Massaranduba. Dit zware houtsoort is ondanks zijn sterkte goed bewerkbaar en geeft een luxe uitstraling.

Standaard wordt de kluis geleverd met een fietsgoot en een cilinderslot. Optioneel kan er gekozen worden voor een oplaadpunt voor de elektrische fiets, nummering, elektronische sloten en dus het poedercoaten van het frame. De kluis kan eindeloos doorgebouwd worden in een enkelziijdige of dubbelzijdige opstelling of per één geplaatst worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons voor meer informatie!

05-08-16

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.