Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

BikeParkControl fietsdetectie in fietsenstalling Centraal Station Rotterdam

In opdracht van de gemeente Rotterdam en ProRail heeft Klaver Fietsparkeersystemen het BikeParkControl fietsdetectiesysteem toegepast in de nieuwe ondergrondse fietsenstalling van Rotterdam Centraal.

De stalling biedt plaats aan bijna 5200 fietsplaatsen waarvan 3800 fietsplaatsen gratis zijn. Het fietsdetectiesysteem zorgt voor een optimale handhaving en benutting van de fietsenstalling.

Door het toepassen van geïntegreerde sensoren per fietsplaats, wordt er via displays in de gangpaden aangegeven waar nog ruimte is om de fiets te parkeren. Hierdoor hoeft de gebruiker niet te zoeken naar een beschikbare fietsplaats en de beheerder hoeft minder sturing en controle uit te oefenen. Daarnaast wordt met behulp van de sensoren bijgehouden hoe lang een fiets gestald staat. Als een fiets te lang gestald staat, wordt de fiets verwijderd.

Door het gebruik van kleur in de stalling, kunnen de gebruikers goed herkennen waar ze hun fiets kunnen terugvinden. Daarnaast is er vanuit de ondergrondse fietsenstalling een directe verbinding met het metrostation CS en de OV-terminal.

Meer weten over het Bike Park Confrol fietsdetectiesysteem? Bel 0528-74 52 00 of mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

21-02-14

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.