Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Artistieke fietsenstalling in Amersfoort

Begin dit jaar heeft Klaver Fietsparkeren een prachtige fietsenstalling gecreëerd voor Volkswagen Pon Financial Services in Amersfoort. Na uitvoering marktonderzoek van de opdrachtgever werd het project op basis van het ontwerp, creativiteit, tijdsplanning, duurzaamheid en social return toegewezen aan Klaver.
 
De “oude” fietsenstalling werd door Klaver compleet verwijderd, het straatwerk werd aangepast en de nieuwe fietsenstalling werd gebouwd. In overleg met de opdrachtgever heeft Klaver de oude fietsenrekken geschonken aan hockeyvereniging Myra in Amstelveen.
 
De nieuwe CuBic fietsenstalling is speciaal op maat ontwikkeld voor de opdrachtgever. De fietsen kunnen in de stalling dubbellaags worden geparkeerd met het 2ParkUp systeem. Ook zijn er een aantal Viper parkeersystemen geplaatst om bijzondere buitenmodel fietsen te parkeren. Links van de stalling biedt een overdekt gedeelte ruimte om scooters en motoren te parkeren.
 
In dit geval heeft Klaver de fietsenstalling voorzien van lichtdoorlatend geperforeerd stalen wandbekleding, waarop later een bijzondere schildering is aangebracht. Daarnaast is de CuBic stalling voorzien van een geïntegreerd hemelwaterafvoersysteem, LED-verlichting en een geautomatiseerde toegangsdeur.
 

Fietsenstalling Amersfoort Volkswagen

Fietsenstalling Amersfoort Volkswagen

 

06-03-17

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.