Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Neem uw eigen fietsenrek voor aan de muur

Wanneer u op zoek bent naar een fietsenhok voor bij u thuis, maar u weinig ruimte heeft voor een fietsenrek, is het mogelijk om te kiezen voor een fietsenrek voor aan de muur. Een fietsenrek dat kan worden vastgemaakt aan de muur, kan u ruimte besparen en zorgt er tevens voor dat uw tuin er overzichtelijk uitziet. U kunt een fietsenrek voor aan de muur aanschaffen bij Klaver Fietsparkeren. Klaver Fietsparkeren is een grote speler in de fietsparkeer branche. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Lees dan snel verder.

Voldoende keuze

Klaver Fietsparkeren heeft een groot assortiment aan fietsenrekken, fietsenhokken en fietsenstallingen. Niet alleen kunt u bij Klaver Fietsparkeren terecht voor de grote fietsenhokken, ook kunt u als particulier bij ons terecht voor de kleinere fietsenrekken. Deze fietsenrekken bieden ruimte aan vier fietsen, en het is zelfs mogelijk om een fietsenhok te nemen met overkapping. Het fietsenhok met overkapping wordt de ‘Cycle Store Box’ genoemd. Met behulp van de Cycle Store Box wordt uw fiets optimaal beschermd tegen diefstal en weersomstandigheden. Ook verkoopt Klaver Fietsparkeren grotere fietsenhokken aan bedrijven en scholen. Het is mogelijk om een fietsenhok te nemen van meerdere verdiepingen, maar u kunt ook kiezen voor een enkel fietsenhok.

Een fietsenhok op maat gemaakt

Niet alleen kunt u bij Klaver Fietsparkeren terecht voor een fietsenrek voor aan de muur, u kunt ook uw eigen fietsenstalling op maat laten maken. Klaver Fietsparkeren heeft al diverse opdrachten uitgevoerd voor onder andere overheidsinstellingen. U hoeft slechts de afmetingen door te geven en één van de medewerkers van Klaver Fietsparkeren zal met u nadenken over een passend ontwerp. U kunt op de website diverse voorbeelden zien.

Lijkt het u wat om uw eigen ontworpen fietsenstalling te hebben? Neem dan via de website contact op met één van de medewerkers van Klaver Fietsparkeren. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer (0528) 745200.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.