Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Neem een eigen fietsenhok voor in uw voortuin

Heeft u een eigen bedrijf of bent u particulier? Dan kunt u bij Klaver Fietsparkeren terecht voor een fietsenhok voor in de voortuin. Klaver Fietsparkeren is een grote speler in de fietsenstalling branche. Niet alleen verkoopt klaver fietsenhokken en -rekken, maar het is ook mogelijk om een eigen op maat gemaakte fietsenstalling te laten ontwerpen bij ons bedrijf. Wanneer u kiest voor een fietsenhok voor in uw voortuin, kiest u voor een optimale bescherming voor uw fietsen. Zo wordt het met behulp van een fietsenrek in uw voortuin minder makkelijk voor dieven om de fietsen mee te nemen en zal uw fiets stabieler kunnen worden weggezet. Er zijn overigens verschillende mogelijkheden om uw fiets te parkeren in uw voortuin. Lees hieronder de mogelijkheden.

Een goed overzicht

Heeft u geen achtertuin of is het niet mogelijk om hier uw fiets te parkeren? Kies er dan voor om een fietsenhok in de voortuin te laten plaatsen. Bij Klaver Fietsparkeren kunt u kiezen uit diverse parkeermogelijkheden voor in uw voortuin. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de Mamba, de Cobra, of de Krait. Deze vier namen zijn verbonden aan verschillende fietsenrekken. De fietsenrekken bieden plaats aan vier fietsen. De fietsenrekken zorgen ervoor dat uw fiets stabiel staat geparkeerd en dat het moeilijker is om de fietsen te stelen, wanneer u deze vastmaakt aan het fietsenrek.

Daarnaast zorgt een fietsenhok in de voortuin er ook voor dat de fietsen geordend kunnen worden geparkeerd. Op deze manier creëert u een goed overzicht in uw voortuin. Niet alleen kunt u kiezen voor het laten plaatsen van een simpel fietsenrek, ook kunt u kiezen voor een overkapt fietsenhok in uw voortuin. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.