Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Maak gebruik van een fietsenhok

Een fietsenhok is een slimme oplossing wanneer u zo lang mogelijk profijt wilt hebben van uw fiets. Of het nu gaat om een oude stationsfiets, een fiets met kinderzitje of een kostbare mountainbike, op schade zit u niet te wachten. U herkent vast het domino-effect: wanneer er één fiets omvalt, gaan de fietsen ernaast ook om. Een fietsenhok biedt de prettige gedachte dat uw fiets dag en nacht beschermd is tegen omvallen, inbraak en het gure Hollandse weer. En dat is wel zo fijn bij uw kantoor- of bedrijfspand.

Neem contact met ons op

Kies uw eigen fietsenhok

flexBij Klaver Fietsparkeren kunt u terecht voor een breed scala aan opties om uw fiets beschermd te parkeren in de tuin. Klaver heeft verschillende overkappingen in het assortiment. Elk fietsenhok kunt u naar uw eigen wensen aanpassen. Bij de zogeheten Top overkapping en het T-Hide fietsenhok ligt de focus op de bovenkant van de overkapping. Bij de Flex overkapping ligt de nadruk juist op de zijkanten. Bij de ontwikkeling van de Wave fietsoverkapping is zo min mogelijk materiaal gebruikt. Dit exemplaar is dus niet alleen mooi vormgegeven, maar ook nog eens duurzaam. De meest recente is de CuBic fietsoverkapping, de CuBic is een multifunctionele fietsenstalling met uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en vandalisme.

Voorvorkondersteuning

Schade aan uw fiets wilt u natuurlijk voorkomen. Veel fietsopbergsystemen maken gebruik van wielklemmen, maar deze kunnen juist zorgen voor schade. Bij Klaver Fietsparkeren kiezen we daarom voor oplossingen met voorvorkondersteuning. Doordat we voorvorkondersteuning toepassen in plaats van wielinklemming, is beschadiging van het wiel onmogelijk.

Wilt u een fietsenhok laten plaatsen? De specialisten van Klaver Fietsparkeren helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing. Klaver is telefonisch te bereiken op het nummer 0528-745200 of verstuur een e-mail met daarin uw vraag. Wij staan voor u klaar!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.