Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Luxe fietsenberging voor het plaatsen van fietsen

Een goede fietsenberging is voor veel bedrijven en openbare ruimtes een absolute must. Nederland is immers een echt fietsland, waardoor de fiets regelmatig wordt gebruikt om naar het werk te komen. Het is dan ook belangrijk dat fietsen veilig en beschut weggezet kunnen worden. Klaver Fietsparkeren biedt verschillende fietsenstallingen en fietsenrekken om fietsen efficiënt te plaatsen, op een veilige en duurzame manier. En dat maakt een ritje op de fiets ook meteen een stuk aangenamer.

Neem contact met ons op

Overdekt parkeren

boxEen fietsenberging is ideaal wanneer u op zoek bent naar een duurzame en stevige oplossing voor het parkeren van fietsen. Deze producten kunnen worden aangebracht in de grond, waardoor het voor dieven lastig wordt uw fiets weg te halen. Een extra fietsslot zorgt ervoor dat fietsen nog veiliger op hun plek staan.

Een fietsenberging vindt u bij Klaver Fietsparkeren in de vorm van een box. Deze overdekte fietsenstalling biedt optimale bescherming tegen diefstal en is weerbestendig. Weer en wind hebben zo geen invloed meer op de fiets. Dit voorkomt tevens het priegelen met het slot in een fikse regenbui. Het handige van zo’n fietsenberging is dat deze goed op slot kan worden gezet. Van buitenaf is het haast onmogelijk om de fiets weg te nemen zonder daarvan op de hoogte te zijn.

Een opbergoplossing op maat

Wilt u fietsen veilig wegzetten bij kantoor? Kies dan voor een fietsenberging van Klaver Fietsparkeren en geef uw fiets een langer leven. Houd weer en wind tegen en voorkom diefstal met een duurzaam, sterk en functioneel design. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden voor het plaatsen van een fietsenberging of neem een kijkje op onze website voor uitgebreid advies omtrent het parkeren van fietsen. Veilig parkeren, dat is de kracht van Klaver Fietsparkeren!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.