Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Laat uw eigen fietsenhok maken door Klaver Fietsparkeren

Nederland staat bekend als een echt fietsland. Bijna iedere Nederlander is wel in het bezit van een fiets, en er schijnen zelfs meer fietsen dan burgers in Nederland te zijn. De meeste Nederlanders vinden dan ook dat er best wat geld in een fiets geïnvesteerd mag worden. Het is dan ook logisch dat deze mensen hun goede fiets graag optimaal willen beschermen tegen factoren van buitenaf. Zo kunt u natuurlijk zelf een fietsenhok maken, zodat uw fiets optimaal beschermd wordt tegen weer en wind. Daarnaast is het ook mogelijk om een fietsenhok te kopen bij Klaver Fietsparkeren. Lees hieronder de diverse mogelijkheden.

Zet uw eigen fietsenhok in elkaar

Bent u een ware klusgoeroe en zou u graag uw eigen fietsenhok maken? Dat kan! Het maken van een fietsenhok neemt minder tijd en energie in beslag dan het maken van bijvoorbeeld een schuur. Het zelf maken van een fietsenhok hoeft niet zo moeilijk te zijn, er hoeven immers geen ramen of deuren in. U houdt zich bij het maken van een fietsenhok voornamelijk bezig met de wanden en het dak.

Wanneer u het fietsenhok zelf in elkaar wilt zetten, zult u natuurlijk moeten kiezen voor het juiste materiaal. Zo kunt u voor de wanden kiezen uit de materialen hout, steen, aluminium of kunststof. Ook zult u het juiste materiaal moeten vinden voor het dak. Het is hierbij belangrijk om te kiezen uit watervast materiaal. Alleen op deze manier zal uw fiets optimaal worden beschermd tegen regen en zonneschijn. Wanneer u op zoek gaat naar het juiste dak, kunt u kiezen uit de materialen golfplaat, dakleer of hout. Wilt u in plaats van een eigen fietsenhok maken toch liever gaan voor een kant-en-klaar fietsenhok? Dan kunt u bij Klaver Fietsparkeren terecht voor het juiste model.

Laat uw nieuwe fietsenhok plaatsen door Klaver Fietsparkeren

Een eigen fietsenhok maken kost natuurlijk veel tijd en moeite. Gelukkig is het ook mogelijk om een nieuw fietsenhok te laten plaatsen door Klaver Fietsparkeren. Klaver Fietsparkeren heeft naast fietsenhokken voor bedrijven ook diverse kleine fietsenhokken in het assortiment, die bedoeld zijn voor particulieren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de fietsenberging Box. Dit fietsenhok beschermt uw fiets tegen de slechte weersomstandigheden en de Box zorgt er tevens ook voor dat de kans op diefstal wordt verminderd. Interesse? Neem dan snel contact op met Klaver Fietsparkeren.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.