Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Laat uw eigen fietsenberging installeren in uw voortuin

Wanneer u een goede fiets tot uw beschikking heeft, wilt u natuurlijk dat deze fiets optimaal wordt beschermd tegen diverse weersomstandigheden en diefstal. Wanneer u geen achtertuin heeft of wanneer u niet de mogelijkheid heeft om uw fiets hier te stallen, zou het ideaal zijn om de fiets gewoon in de voortuin te kunnen parkeren. Zo kunt u in dit geval gebruik maken van een fietsenberging in de voortuin. Lees hieronder hoe u gebruik kunt maken van zo’n fietsenberging.

Van welke fietsenbergingen kunt u gebruikmaken?

Wanneer u bij Klaver Fietsparkeren op zoek gaat naar een fietsenberging voor in de voortuin, komt u verschillende fietsenbergingen tegen die in aanmerking komen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van fietsparkeersysteem CobraMamba of de Krait. Al deze fietsenbergingen voor in de voortuin kunnen worden vastgemaakt aan de grond, waardoor de kans op diefstal nihil wordt. Daarnaast raden wij het u aan om uw fiets altijd goed op slot te zetten, zodat de kans op diefstal nog kleiner wordt.
Naast de Cobra, de Mamba, of de Krait kunt u er ook voor kiezen om een Box aan te schaffen. Deze Box is een overdekte fietsenberging die u kunt gebruiken in uw voortuin. Deze fietsenberging is de ideale oplossing wanneer u uw fiets ook optimaal wilt beschermen tegen factoren van buitenaf, zoals neerslag en stormen.

De fietsparkeersystemen van Klaver Fietsparkeren

Wanneer u interesse heeft in één van bovenstaande artikelen, kunt u contact opnemen met Klaver Fietsparkeren. Klaver Fietsparkeren is gespecialiseerd in het maken én het plaatsen van diverse fietsparkeersystemen. Ook kan Klaver Fietsparkeren u adviseren over het veilig parkeren van uw fiets. Naast het bezoeken van de website kunt u ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0528 745 200.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.