Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Koop een fietsrek voor uw fiets

Bent u op zoek naar een fietsrek voor uw eigen fiets, die van uw gezin of medewerkers? Verstandig, want een fietsrek zorgt ervoor dat de fietsen stevig op hun plek blijven staan. Daarnaast zorgt een fietsrek voor voldoende bescherming en u vindt uw fiets gemakkelijk terug. Zoekt u een fietsrek voor uw bedrijf of privégebruik, bekijk dan het assortiment van Klaver Fietsparkeren.

Neem contact met ons op

Een gevarieerd assortiment

Afhankelijk van waar u het fietsrek voor wilt gebruiken, denkt Klaver Fietsparkeren graag met u mee. Zo is het mogelijk om losse fietsrekken te kopen, maar er zijn ook combinaties van producten mogelijk. Hierdoor worden de fietsen nog beter beschermd. Denk hierbij aan een complete fietsenstalling met een overkapping, dubbellaagse stallingen of een stalling in de vorm van een kluis waar één fiets in past. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit diverse materialen en kleuren waar de fietsparkeersystemen van zijn gemaakt. Laat Klaver Fietsparkeren uw persoonlijke voorkeuren weten en de ervaren medewerkers gaan voor u aan de slag.

Kies het fietsrek dat u zoekt

U kunt kiezen uit verschillende type fietsrekken, zoals de Mamba, de Cobra, de Viper en de Krait. Kiest u voor een van deze rekken, dan bent u verzekerd van een lange levensduur, goede kwaliteit en eventueel een op maat gemaakt model. Deze systemen kunnen worden bevestigd in de grond, waardoor u de fiets veilig parkeert. Met een extra fietsslot is de fiets optimaal beveiligd tegen diefstal.

Advies en contact

Klaver Fietsparkeren helpt u op professionele wijze en komt graag naar u toe om de situatie te bekijken. Zo kan een passend advies gegeven worden dat aansluit bij zowel de locatie als uw wensen. Ook voor onderhoud, tips en advies tegen diefstalpreventie kunt u met de vakmensen van Klaver contact opnemen. Bel ons op 0528 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.