Klaver Fietsparkeren op de Vakbeurs 2020

Tevreden gezichten, goede leads, prettige, informele gesprekken en een goede ‘vibe’. 350 standhouders mochten op 29, 30 en 31 januari 2020 in de Utrechtse Jaarbeurs zo’n 13.000 bezoekers ontvangen. En veel standhouders van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer kijken terug op een meer dan geslaagde 22ste jaargang.

Klaver Fietsparkeren is geen onbekende op de beursvloer. Al vele jaren is het bedrijf aanwezig op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

Ook dit jaar waren het 3 geslaagde beursdagen voor Klaver Fietsparkeren. Wij hebben veel nieuwe gezichten gezien, maar ook oude bekende waar wij reeds een stalling hebben geplaatst kwamen langs om een praatje te maken en welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van fietsparkeren.

De drie dagen op de beurs noemt hij ‘fantastisch’. Niet voor niets keert Klaver ieder jaar weer terug. „In Den Bosch was het al goed, maar Utrecht is toch veel centraler en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hierdoor wordt volgens mij het bezoek ook beter verspreid. Voorheen was het vooral de donderdag die heel druk was, nu is het toch meer verdeeld over de drie dagen. Als standhouder is dat wel prettig natuurlijk.”

Klaver besteedt als de specialist op het gebied van fietsparkeren veel tijd en aandacht aan de problematiek rondom fietsparkeren, ontwikkeling van fietsparkeeroplossingen en het delen van kennis over fietsparkeren. Vooral het brede aanbod op de beurs zorgt er volgens Hofsté voor dat de bezoekers openstaan voor nieuwe dingen.