Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Klaver fietsparkeersystemen

In een mobiele wereld is verandering aan de orde van de dag. In plaats van de auto, pakken steeds meer mensen de fiets. Met name in grote steden worden fietsen steeds meer in het straatbeeld gezien. Fietsen naar het werk, fietsen naar afspraken of fietsen naar school, het zijn fenomenen die om een goede oplossing vragen. Om fietsen veilig en droog te kunnen stallen, kunt u fietsen in Almelo plaatsen met Klaver fietsparkeersystemen. Klaver Fietsparkeren is ruim 30 jaar gespecialiseerd in verschillende fietsparkeeroplossingen om zo een bijdrage te leveren aan het fietsbeeld op straat.

Neem contact met ons op

Onze dienstverlening

flexU kunt bij ons terecht voor hoogwaardige producten, zoals fietsenrekken, fietsenstallingen, overkappingen en fietsdetectiesystemen. Klaver fietsparkeersystemen kenmerken zich door gebruiksgemak, efficiëntie en veiligheid. Hierbij wordt rekening gehouden met het milieu en worden onze oplossingen zo duurzaam mogelijk geproduceerd.

Enkellaags fietsparkeren is ideaal bij kantoren, ziekenhuizen en scholen, waarbij ruimte optimaal wordt benut. Wilt u meerdere fietsen kunnen plaatsen, dan is dubbellaags fietsparkeren een mooie oplossing. Deze fietsenrekken zijn geschikt voor de meeste soorten fietsen en zijn toepasbaar in bewaakte of onbewaakte fietsenstallingen. Dit etagesysteem zorgt ervoor dat de ruimte goed benut wordt. Veiligheid wordt gerealiseerd met fietskluizen en fietsbergingen die op slot kunnen en vandalismebestendig zijn. Handhaving en efficiëntie kan worden bevorderd met fietsdetectiesystemen. Geparkeerde fietsen worden herkend, waarna deze informatie draadloos wordt doorgestuurd naar beheerders van fietsenstallingen.

Altijd een oplossing op maat

Klaver fietsparkeersystemen vindt u volledig op maat bij Klaver Fietsparkeren. Wij denken graag met u mee en geven advies voor een fietsoplossing op maat voor fietsen in Almelo. Zo creëren we samen een nieuwe fietsomgeving. Sterk, duurzaam en veilig, dat zijn de fietsparkeeroplossingen uit ons assortiment. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of bel naar 0528-745200.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.