Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Ons Bedrijf

 

Klaver Fietsparkeren is een unieke Nederlandse onderneming met expertise op het gebied van fietsmobiliteit. Al meer dan 30 jaar zijn wij toonaangevend en vernieuwend in de fietsparkeerwereld. Door het introduceren van voorvorkondersteuning hebben wij bij veel gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland voor een passende fietsparkeer oplossing gezorgd.

Een goede fietsparkeeroplossing
lijkt vaak eenvoudig te realiseren,
maar is dat in de praktijk ook zo?
wij geven vrijblijvend advies om
elke stalling zo optimaal
mogelijk in te richten

 

Voor elke situatie een unieke invulling

Wij richten ons uitsluitend op het fietsparkeren waardoor onze opdrachtgevers ons weten te vinden met vraagstukken als ruimtegebrek, zwerffietsen of foutparkeerders. Onze oplossing is gericht op gebruiksgemak, veiligheid voor de fietser en maximale benutting van de ruimte. Hierdoor zijn wij een veelgevraagde adviseur en leverancier op het gebied van fietsparkeren.

fietsparkeren moet weer
aangenaam worden

 

idee & innovatie

Innovatie is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij ontwikkelen, begeleiden en realiseren projecten én producten op het gebied van fietsparkeren. Onze fietsparkeeroplossingen zijn altijd gericht op de unieke situatie van onze opdrachtgevers. 

Vooruitstrevend in de markt van
fietsparkeren, maar ook in
maatschappelijk verantwoord
ondernemen, dat is
Klaver Fietsparkeren!


Sociaal ondernemen

Als organisatie zijn wij vooruitstrevend op het gebied van verantwoord ondernemen en Social Return. Een groot deel van onze arbeidsuren wordt ingevuld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij stellen wij onze medewerkers in staat om het beste uit zichzelf te halen en zich duurzaam waar te maken op de arbeidsmarkt.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.