Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Kies voor een houten fietsenstalling van Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren heeft een groot assortiment aan fietsenstallingen. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte fietsenstalling, kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een fietsenstalling gemaakt van hout. Houten fietsenstallingen zorgen voor die natuurlijke look, die uitstekend past bij ieder huis. Naast het kopen van een kant-en-klare fietsenstalling kunt u er overigens ook voor kiezen om een fietsenstalling op maat te laten maken. Dit is allemaal mogelijk bij Klaver Fietsparkeren.

Een fietsenstalling op maat

Zoekt u die prachtige aluminium fietsenstalling of bent u eerder een voorstander van een fietsenstalling gemaakt van hout? Dan kunt u bij Klaver Fietsparkeren op zoek naar de juiste fietsenstalling. Klaver Fietsparkeren kan uw fietsenstalling voor u op maat maken. U zult niet de eerste klant zijn voor wie een fietsenstalling op maat wordt gemaakt. Klaver Fietsparkeren heeft al diverse bijzondere opdrachten voltooid voor diverse klanten. Zo heeft hebben wij bijvoorbeeld een op maat gemaakte fietsenstalling geplaatst bij de Boulevard in Scheveningen, en zijn er ook veel bedrijven blij gemaakt met een fietsenstalling op maat. Op de website kunt u diverse voorbeelden bekijken. Uit deze voorbeelden kunt u inspiratie halen voor uw eigen ontworpen fietsenstalling.

Ga voor een houten fietsenstalling

Wanneer u een fietsenstalling van hout wilt aanschaffen, bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. De medewerkers van Klaver Fietsparkeren kunnen u alle informatie verstrekken over de mogelijkheden omtrent het laten plaatsen van een fietsenstalling van hout. Ook is het mogelijk om de fietsenstalling van hout zelf te ontwerpen. Samen met de medewerkers van Klaver Fietsparkeren kunt u wensen en ideeën bespreken en op basis hiervan kan een eigen ontwerp worden bedacht. De medewerkers kunnen u hierbij helpen. Interesse? Neem dan contact op met Klaver Fietsparkeren via de website. Ook zijn de medewerkers telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 0528 745 200.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.