Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Kies voor dubbellaags fietsparkeren

Bent u als bedrijf op zoek naar een stalling voor dubbellaags fietsparkeren? Dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Dit bedrijf is al meer dan tien jaar lang een van de trendsetters op het gebied van dubbellaags parkeren. Het dubbellaags fietsparkeren is ideaal wanneer u weinig ruimte heeft en toch voldoende stalling wilt bieden voor de hoeveelheid fietsen van uw medewerkers of klanten. Er zijn diverse soorten dubbellaagse fietsparkeermogelijkheden. Lees snel verder voor verdere informatie.

Neem contact met ons op

 

dubbellaag-fietsparkerenDe twee verschillende dubbellaagse fietsparkeersystemen

Wanneer u op zoek bent naar een dubbellaags fietsparkeren systeem kunt u kiezen voor ons 2ParkUp systeem. Het 2ParkUp systeem, dubbellaagse fietsparkeren systeem, heeft de fantastische eigenschap dat het ruimte bespaart omdat de fietsen dubbellaags kunnen worden geparkeerd, op 2 niveau's.

Wanneer u kiest voor het 2ParkUp parkeersysteem kunt u de fietsen ook tegenover elkaar parkeren, wat ervoor zorgt dat er extra ruimte wordt bespaard. Hiermee kunt u dus aan beide kanten een fiets parkeren.

Fietsparkeerbedrijf Klaver Fietsparkeren

Heeft u interesse in het aanschaffen van een dubbellaags fietsparkeren systeem? Neem dan contact op met Klaver. Naast dat wij gespecialiseerd zijn in fietsparkeersystemen, kunt u ook bij ons terecht voor advies over de veiligheid omtrent het parkeren van de fiets, diefstalpreventie en stalling en overkapping.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.