Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Kies het fietsenhok dat bij u past

Als bedrijf is het natuurlijk handig om een goed fietsenhok aan te bieden voor uw medewerkers. In Nederland wordt nou eenmaal veel gefietst en het is ook helemaal niet gek om op uw fiets naar uw werk te gaan. Wanneer u kijkt naar het assortiment van Klaver Fietsparkeren, ziet u dat er veel mogelijkheden zijn wat betreft fietshokken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor fietsenhokken met een kluis en overdekte fietsenhokken. Hieronder kunt u lezen wat de verschillen zijn tussen de diverse fietsenhokken.

Neem contact met ons op
 

Een overkapping bij uw fietsenhok

Wanneer u een groot bedrijf heeft met veel medewerkers, is het verstandig om een grote fietsenstalling te nemen. Daarnaast zou het nog beter zijn om een fietsenstalling met overkapping te nemen. Een fietsenhok met overkapping zorgt er namelijk voor dat uw fiets optimaal wordt beschermd tegen neerslag en diefstal. Wanneer u bij Klaver Fietsparkeren op zoek gaat naar een overdekt fietsenhok, heeft u keuze uit drie verschillende fietsenhokken met overkapping. Zo kunt u kiezen uit de T-Hide, de Top en de Flex. Al deze fietsenstallingen hebben hetzelfde doel, maar hebben een andere uitstraling.

Een extra beveiligd fietsenhok van Klaver Fietsparkeren

Naast een overdekt fietsenhok kunt u ook kiezen voor een extra beveiligd fietsenhok. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een fietsenhok met kluis. Zo’n fietsenhok is ideaal wanneer ook externen gebruik willen maken van uw fietsenhok. Ook kunt u kiezen voor een kleiner fietsenhok wanneer u minder medewerkers in dienst heeft. De fietsenberging Box is een klein fietsenhok waar u vijf fietsen in kunt plaatsen. Het hok is af te sluiten met behulp van een sleutel. Wanneer u echter een groter bedrijf heeft, kunt u beter kiezen voor een groter fietsenhok met kluis.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.