Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Kies de fietsenberging die bij u past

Of u nu op zoek bent naar een fietsenberging voor bij u thuis of op kantoor: Klaver Fietsparkeren heeft de juiste fietsenberging die u zoekt. Niet alleen hebben wij de juiste fietsenbergingen voor u, ook heeft Klaver Fietsparkeren een breed assortiment aan rekken, fietsenstallingen en kunnen de medewerkers u passend advies geven over hoe u uw fiets veilig kunt parkeren. Lees hieronder meer informatie over het uitgebreide assortiment.

Het fietsenberging assortiment voor bij u thuis

Bij Klaver Fietsparkeren kunt u niet alleen terecht voor fietsenbergingen voor op kantoor, maar ook heeft Klaver Fietsparkeren een groot assortiment aan fietsenrekken, stallingen en bergingen voor bij u thuis. Wij zijn al jaren één van de grote spelers in de fietsenstalling branche. U kunt ervoor kiezen om fietsenrekken te laten plaatsen bij u thuis. Deze fietsenrekken bieden plaats aan vier tot vijf fietsen, en de fietsenrekken zorgen ervoor dat uw fietsen netjes en overzichtelijk kunnen worden geparkeerd. De fietsenrekken zorgen er tevens voor dat uw fietsen netjes geparkeerd staan en dat u toch veel ruimte overhoudt in uw tuin.

Kies voor een fietsenberging bij u op kantoor

Naast de kleinere fietsenrekken die al zijn besproken, kunt u ook kiezen voor fietsenstallingen voor op kantoor. Zo kunt u bij Klaver Fietsparkeren terecht voor enkele of dubbele fietsenstallingen. Met behulp van de dubbele fietsenstallingen kunt u meerdere fietsen kwijt op hetzelfde oppervlak. U kunt fietsenbergingen aanschaffen die overdekt zijn, maar u kunt ook kiezen voor de wat simpelere fietsenrekken. De grootte van het fietsenrek kunt u zelf bepalen aan de hand van het aantal fietsen dat u kwijt wilt.
Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw eigen fietsenberging te ontwerpen. In samenwerking met Klaver Fietsparkeren kunt u uw eigen ontwerp bepalen. Wanneer u hier interesse in heeft, kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van Klaver Fietsparkeren. Contact kunt u opnemen via de website of middels het telefoonnummer 0528 745 200.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.