Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Het kopen van een fietsenrek volgens de expert

Staat u op het punt een fietsenrek voor op uw bedrijventerrein te kopen? Vindt u het belangrijk om uw fiets veilig te stallen, zonder het risico te lopen dat deze omvalt? Begrijpelijk, want op onnodige schade en een verbogen fietsband zit niemand te wachten. Het kopen van een fietsenrek is dus niet alleen een kwestie van noodzaak, maar ook een kwestie van smaak. Klaver Fietsparkeren helpt bij het kopen van een fietsenrek dat zowel bij uw wensen als bij uw stijl past.

Kies een van de drie fietsenrekken

Een fietsenrek van Klaver Fietsparkeren is van uitstekende kwaliteit en vermindert de kans op diefstal. Met behulp van een rek worden de fietsen namelijk netjes en overzichtelijk gestald. Klaver Fietsparkeren heeft drie verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor fietsenrek de Mamba, de Cobra of de Krait. Al deze rekken zijn vervaardigd uit thermisch verzinkt staal, hebben een nette uitstraling en bieden plek voor het stallen van fietsen. Zoekt u een andere oplossing voor uw fiets? Ook dan schiet Klaver Fietsparkeren te hulp, want alle fietsenrekken en stallingen kunnen op maat gemaakt worden.

De experts

De deskundige medewerkers van Klaver Fietsparkeren ontwikkelen fietsenstallingen en overkappingen zelf, waardoor deze garant staan voor een lange levensduur. Het bedrijf richt zich al dertig jaar lang uitsluitend op fietsparkeren en heeft de beste vakmensen in huis. Heeft u het rek gevonden dat zowel bij uw smaak als voorkeuren aansluit? Vraag dan ook eens om advies over onder andere diefstalpreventie, het optimaal benutten van ruimtes en de veiligheid van het parkeren.

Neem contact op

Bij Klaver Fietsparkeren wordt u op eerlijke en professionele wijze geholpen bij het kopen van een fietsenrek. Voor een indruk kunt u kijken op de website www.klaverfietsparkeren.nl of neem telefonisch contact op via 0528 - 74 52 00.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.