Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Het kopen van een fietsenrek

Wilt u graag een fietsenrek kopen voor uw bedrijf of voor bij u thuis? Dan bent u bij Klaver aan het juiste adres. U wilt natuurlijk dat uw fiets veilig staat zodat deze nog lange tijd mee kan. Wanneer u in het bezit bent van een fietsenrek kunt u uw fiets netjes stallen en hoeft u niet bang te zijn dat uw fiets omvalt en eventueel schade oploopt. De fiets staat stevig in het fietsenrek. Daarnaast staat het ook overzichtelijk wanneer u een fietsenrek in de tuin heeft staan. Er zijn verschillende soorten fietsenrekken te koop bij Klaver. Hieronder vertellen wij hier meer over.

Neem contact met ons op

Soorten fietsenrekken enkellaags

Over smaak valt niet te twisten. Een fietsenrek kopen is dan ook niet alleen een kwestie van noodzaak, maar ook een kwestie van smaak. Het is dus goed om het fietsenrek te kopen dat het beste bij u past. Klaver Fietsparkeren heeft verschillende fietsenrekken in het assortiment. Er is keuze uit onder andere de Krait, de Mamba, de Viper en de Cobra. Alle rekken zien er netjes uit en zorgen voor een opgeruimde en overzichtelijke tuin.

Het assortiment van Klaver

Klaver Fietsparkeren is gespecialiseerd in het leveren van parkeermogelijkheden voor de fiets. Bij Klaver kunt u terecht voor hele fietsenstallingen, maar een fietsenrek kopen kan hier dus ook gewoon!

Wilt u graag een fietsenrek kopen? Dan kunt u, zoals eerder vermeld, terecht op de pagina de 'verschillende soorten fietsrekken'. Op deze website kunt u terecht voor het hele assortiment aan fietsenrekken, stallingen en overkappingen. Naast het leveren en plaatsen van producten is het ook mogelijk om fietsenrekken en stallingen op maat te laten maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met één van de ervaren medewerkers van Klaver. U kunt telefonisch contact opnemen met de medewerkers maar het is ook mogelijk om een e-mail te verzenden op de website.

Direct een offerte aanvragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.