Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Het ideale fietshok

Is uw school of bedrijf op zoek naar een passend fietshok voor de grote hoeveelheid studenten of medewerkers? Kijk dan niet verder en kies het fietshok van uw dromen bij Klaver Fietsparkeren. De fietsen worden optimaal beschermd in de fietshokken die Klaver aanbiedt. Doordat er aan de bovenkant een dakje op het fietshok zit, zijn de fietsen beschermd tegen weer en wind. Klaver Group heeft een groot assortiment aan fietsenrekken, hokken en rekjes. Lees snel verder om meer te weten te komen.

Neem contact met ons op

Een fietshok met overkapping

Bent u op zoek naar een overdekt fietshok? Het bedrijf Klaver, dat gespecialiseerd is in fietsparkeersystemen, levert drie verschillende soorten fietshokken met overkappingen. Zo is er keuze uit de T-Hide, de Flex en de Top. Bij de T-Hide en de Top ligt de nadruk op de bovenkant van de overkapping terwijl de Flex haar nadruk heeft liggen aan de zijkanten. Verder lijken de fietsenhokken qua inhoud gewoon op elkaar en bieden ze een optimale bescherming tegen factoren van buitenaf.

Wanneer u een overdekt fietshok aan wilt schaffen, kunt u zelf het materiaal kiezen waar het fietshok van gemaakt moet worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de materialen paneelplaat, hout of gaaswerk. Alle overkappingen bestaan uit een thermisch verzinkte overkapping, maar u kunt er daarnaast nog extra voor kiezen om een poedercoat te nemen.

Klaver Fietsparkeren

Bij het bedrijf Klaver kunt u terecht voor het perfecte fietshok. Klaver is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het plaatsen van fietshokken en fietsrekken. U kunt ervoor kiezen een enkele of een dubbele fietsenstalling te nemen. Ook kunnen de medewerkers van Klaver u optimaal adviseren over de beschermende functies van hun fietshokken. Neem bij vragen contact op met één van de medewerkers bezoek hiervoor de contactpagina op de website.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.