Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Het gebruik van een fietsklem

Voor het solide en stabiel parkeren van uw fiets is een fietsklem onmisbaar. Fietsklemmen worden onder andere ingezet in de buurt van winkelvoorzieningen, op stations en bij sportverenigingen. Bent u op zoek naar fietsklemmen voor privé- of zakelijk gebruik? Bekijk dan eens het assortiment van Klaver Fietsparkeren, dé specialist op het gebied van het opbergen van fietsen.

Neem contact met ons op

De voordelen

Het grote voordeel van een fietsklem is dat deze voor vrijwel elk type fiets geschikt is. De robuuste klem maakt gebruik van voorvorkondersteuning. Door het aanschaffen van een fietsklem hoeft u niet van de op de fiets gemonteerde standaard gebruik te maken. Dit betekent dat er twee keer zoveel fietsen naast elkaar geplaatst kunnen worden. Hierdoor blijft het beeld ruimtelijk en overzichtelijk. Tot slot is de klem praktisch in gebruik. Reden genoeg om gebruik te maken van een fietsklem en zo de capaciteit van de fietsenstalling maximaal te benutten.

De fietsparkeer mogelijkheden

Niet alleen voor fietsklemmen, maar ook voor overkappingen, fietsenrekken en stallingen kunt u bij Klaver Fietsparkeren terecht. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte parkeermogelijkheden. Zowel het materiaalgebruik als de kleur kunt u zelf bepalen. Denk bijvoorbeeld aan hout, gaaswerk of paneelplaat. Bescherm uw fiets tegen de weersomstandigheden, verminder de kans op diefstal en laat uw persoonlijke smaak aan Klaver Fietsparkeren weten. Wij leveren producten aan bedrijven en hebben tevens een apart assortiment voor de zelfstandige consument.

Benieuwd naar meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van één of meerdere fietsklemmen? Of bent u benieuwd naar andere parkeersystemen? Neem dan contact met ons op, zowel via de mail als telefonisch via 0528 - 74 52 00.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.