Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Het aanschaffen van een fietsenrek

Wanneer u op zoek bent naar een fietsenrek voor uw bedrijf of voor bij u thuis, dan bent u bij Klaver  Fietsparkeren aan het juiste adres. U wilt natuurlijk dat uw fiets waar dan ook goed gestald wordt. Wanneer u in het bezit bent van een fietsenrek, kunt u uw fiets netjes stallen en hoeft u niet bang te zijn dat uw fiets schade zal lijden. De fietsen staan stevig in het rek en het ziet er overigens op deze manier een stuk overzichtelijker uit in uw tuin of bij uw bedrijf. Er zijn maar liefst drie verschillende soorten fietsenrekken. Lees snel verder en maak uw keuze.

Neem contact met ons op

De fietsenrekken in ons assortiment

Iedereen heeft een eigen smaak wanneer het aankomt op fietsenrekken. U wilt natuurlijk dat het fietsenrek dat u aanschaft goed bij uw huis of bij uw bedrijfspand past. Het is dan ook mogelijk om te kiezen uit drie verschillende fietsenrekken. Zo heeft u keuze uit de Krait, de Mamba, de Viper en de Cobra. Al deze fietsenrekken bieden ruimte aan maar liefst vier fietsen. Alle fietsenrekken hebben een nette uitstraling en zijn in een kleur naar keuze te poedercoaten.

Klaver Fietsparkeren

Alle vier de fietsrekken worden verkocht door Klaver Fietsparkeren. Klaver is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van parkeermogelijkheden voor de fiets. Klaver verkoopt niet alleen producten voor bedrijven maar u kunt bij hen ook terecht voor fietsenrekken voor bij u thuis.

Zou u graag een fietsenrek willen kopen? Neem dan een kijkje tussen ons assortiment. Naast het leveren en plaatsen van producten is het ook mogelijk om fietsenrekken en stallingen op maat te laten maken. Neem hiervoor contact op met één van de medewerkers van Klaver en werk uw wensen en ideeën uit. Ook geven de medewerkers u passend advies.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.