Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Goede fietsen verdienen een fietsenberging

Nederland is een echt fietsland. Door het vlakke landschap en de goede infrastructuur grijpt dagelijks 33 % van de Nederlanders naar de fiets. Dit zijn de echte doorzetters, want 61 % fietst alleen ’s zomers. De voordelen van fietsen is dat uw fitheid toeneemt, gewichtstoename vermindert en ook ziekteverzuim afneemt. Genoeg redenen voor uzelf om de fiets te pakken en om als werkgever uw personeel te voorzien van een goede fietsenberging. Klaver Fietsparkeren helpt u graag bij het vinden van de beste oplossing.

Neem contact met ons op

Een fietsenberging op maat

fietsenberging-afsluitbaar-boxHeeft u voornamelijk te maken met klanten en zoekt u een fietsenberging in de buurt van een station? Dan kunt u kiezen voor een fietsstalling in de vorm van een kluis, genaamd Cadenza fietskluis. Deze stalling heeft aparte hokjes waarbij de klant, eventueel tegen betaling, de fiets kan parkeren. Op deze manier worden de fietsen optimaal beschermd tegen diefstal en de fietsen staan droog.

Wanneer u een kleine groep medewerkers heeft, denkt u dan eens aan de Box. Dit is een fietsenberging die ruimte biedt aan vier tot vijf fietsen. Deze stalling kunt u met behulp van een slot afsluiten. Ook in deze berging zijn de fietsen beschermd tegen diefstal en regen.

Een overkapte fietsenberging

Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een fietsenberging met overkapping. Klaver Fietsparkeren heeft verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Deze modellen heten T-Hide, Flex, Wave, CuBic en Top. Deze fietsenbergingen beschermen tegen neerslag en zorgen ervoor dat de fietsen netjes naast elkaar geparkeerd staan.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden rondom een fietsenberging? Of bent u benieuwd naar andere parkeersystemen zoals enkellaagse fietsparkeersystemen of etagesystemen? Neem voor meer informatie contact met ons op. Bel ons op 0528 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.