Vacature: Productontwikkelaar

Zie jij uitdaging in het ontwerpen van innovatieve fietsparkeervoorzieningen, overkappingen en andere fietsparkeer gerelateerde producten en wil jij werken aan een veelzijdige baan waar creativiteit en technisch inzicht voorop staan? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken!

Klaver Fietsparkeren (www.klaverfietsparkeren.nl) is een unieke Nederlandse onderneming met expertise op het gebied van fietsmobiliteit. Al meer dan 35 jaar zijn wij toonaangevend en vernieuwend in de nationale en internationale fietsparkeer wereld. Wij zetten daarbij in op het adviseren van de klant en het verzorgen van de gehele fietsmobiliteit oplossingen. Hiervoor ontwikkelen, assembleren en monteren we verschillende producten, van etagerekken tot en met overkappingen inclusief sedum daken, zonnepanelen etc.. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer en onderhouden we korte lijnen om zo goed mogelijk te kunnen samenwerken.

Door ontwikkelingen in onze markt zijn wij op zoek naar versterking op onze R&D afdeling. De afdeling houdt zich onder andere bezig met het indelen van stallingen in 2D, het samenstellen van overkappingen met de juiste specificaties (3D), onderzoek doen naar nieuwe mogelijkheden, beantwoorden van technische vragen en uiteraard het ontwerpen van nieuwe producten.

Het is wenselijk dat je overweg kan met 3D CAD-software (we werken met SolidWorks en Draftsight) of dat je in staat bent het je snel eigen te maken. Technische kennis over staalbewerkingen is een pre. De functie is tevens geschikt voor een leergierige starter.

Wat kun je van ons verwachten?
Als Productontwikkelaar kom je te werken binnen een innovatief internationaal acterende organisatie met een informele cultuur waarin een prettige werksfeer heerst. Klaver Fietsparkeren bied je de kans om jezelf binnen onze organisatie te ontwikkelen, je eigen functie verder te professionaliseren en uiteraard een passend salaris op basis van opleiding en ervaring. Verder zijn er diverse mogelijkheden om een relevante opleiding te volgen in het kader van ‘een leven lang leren’.

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Chiel Grevers, bereikbaar op 06-51683530.
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie, onder vermelding van de functienaam naar Chiel Grevers: c.grevers@klaverfietsparkeren.nl.

PDF: Vacature Productontwikkelaar