Klaver Fietsparkeren genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar 2022

Klaver Fietsparkeren is trots op de nominatie voor “Drentse Onderneming van het Jaar 2022”. Uit ruim 100 inzendingen is Klaver Fietsparkeren samen met nog 8 andere bedrijven genomineerd: Azor Bike uit Hoogeveen, InterStage uit Meppel, Sportconfex uit Assen, Greenwaste uit Hoogeveen, Bolkesteijn Group uit Hoogeveen, Litecad uit Hoogeveen, White Goblin Games uit Tweede Exloërmond en M&G Group uit Assen.

Elk jaar biedt de “Stichting Drentse Onderneming van het Jaar” Drentse ondernemingen een podium door het uitreiken van de jaarlijkse prijs ‘Drentse Onderneming van het Jaar’. Deze prijs onderstreept het belang van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in Drenthe. Een gerenommeerde jury selecteert ondernemingen die voldoen aan de voorwaarden zoals goed ondernemerschap, innovatiekracht, duurzaam en een gezonde financiële balans. Dit jaar staat het thema “Vernieuwend Leiderschap” centraal.

Op 5 juli 2022 vindt de nominatiebijeenkomst plaats in het Gevangenismuseum in Veenhuizen. hier krijgen de 9 genomineerden de gelegenheid om zichzelf te presenteren en te benadrukken waarom zij naar de finale moeten. De finale vindt plaats op 6 oktober 2022.