Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Financieel gezond

Klaver Bike(e)motion B.V. Laat financiële gezondheid zien

In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken. Sinds vandaag openbaart Klaver Bikemotion B.V. daarom haar financiële rating, financiële historie, kredietlimiet en betaalgedrag op www.OpenCompanies.nl. Cijfers die dagelijks worden geactualiseerd. Graydon verifieert alle informatie en voegt zelf bronnen toe als gerechtelijke uitspraken, KvK gegevens, jaarrekeningen en onderzoeksresultaten, zodat zakenrelaties gegarandeerd zijn van betrouwbare en onafhankelijke informatie. 

Reactie directie Klaver Bikemotion B.V.

“We zijn door Graydon beoordeeld met een A. Daarnaast betalen we 100% van onze rekeningen binnen de afgesproken 30 dagen. Dit is iets waar we trots op zijn. Niets blijft bij ons verborgen. We laten zien dat we niet alleen goede producten en diensten leveren, maar geven  zakenrelaties op een professionele manier vertrouwen, zodat een goede samenwerking van de grond kan komen.”

Bedrijven huiverig voor openbaar maken financiële rating

Nog lang niet alle bedrijven in Nederland zijn zo open over hun financiële gezondheid. Momenteel kent 13% van alle bedrijven in Nederland een hoog tot zeer hoog risico om mee zaken te doen. Veel bedrijven zijn dan ook huiverig om hun financiële gezondheid te laten zien.

Klaver Bikemotion B.V. een voorbeeld voor de branche

Saskia van der Boom, Woordvoerder Graydon Nederland: ‘Bedrijven die open zijn over hun financiële gezondheid, zijn een voorbeeld in de markt. Door te laten zien dat ze er financieel goed voor staan en hun rekeningen op tijd betalen, bewijzen ze aan zakenrelaties dat ze een betrouwbare zakenpartner zijn. Hierdoor krijgen deze bedrijven makkelijker leverancierskrediet: oftewel achteraf betalen. Een belangrijke en gratis vorm van financiering voor bedrijven in deze moeilijke tijden’.


Bekijk de financiële gezondheid van Klaver Bikemotion B.V. op http://OpenCompanies.nl/04067176

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.