Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsstandaard

Bent u op zoek naar een fietsstandaard voor al die fietsen van uw bezoekers, werknemers of andere fietsers die hun fietsen in Hengelo willen stallen? Wij bieden op maat fietsstandaarden aan, die ervoor zorgen dat fietsen schadeloos en keurig gestald kunnen worden.

Neem contact met ons op

Fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren

De fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren worden op maat gemaakt. Dit wilt zeggen dat we samen met u bekijken welke fietsenstaloplossing voor u het beste werkt. Wordt het een enkellaagse fietsenstalling of een dubbellaagse fietsenstandaard? En in welke opzet kunnen de fietsers met het meeste gebruiksgemak hun fietsen in Hengelo kwijt in deze fietsenstalling? Klaver Fietsparkeren heeft al 30 jaar ervaring met het op maat maken van passende fietsenstallingen in heel Europa. We kunnen u dan ook voorzien van een gedegen, deskundig advies voor uw fietsenstallingsplaats.

De fietsstandaard van Klaver Fietsparkeren wordt altijd gefabriceerd uit duurzaam, thermisch verzinkt materiaal. Dit materiaal is weerbestendig, gaat ontzettend lang mee, brengt geen schade aan het milieu, en is bovendien te kleuren in de kleur die u wilt, middels poedercoating.

Optimaal gebruiksgemak en schadevrij parkeren

De fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren bieden alle fietsers optimaal gebruiksgemak, zelfs de dubbellaagse stallingen zijn erg eenvoudig te gebruiken. De fietsen worden te allen tijde schadeloos gestald in onze fietsenstandaards. Dit komt doordat wij kiezen voor voorvorkondersteuning in plaats van fietsenklemmen. Het voordeel hiervan is dat alle fietsen, van elk formaat, gewoon gemakkelijk in de fietsenstandaard gezet kunnen worden. Geen geduw en getrek, en naderhand geen gevleugelde wielen, maar een schadevrije fiets.

Neem vrijblijvend contact op

Als u op onze website niet het antwoord op uw vraag of vragen kunt vinden, mag u ons altijd even een belletje geven. Wij staan u graag te woord op het nummer: 0528-745200. Ook kunt u geheel vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen met één van onze medewerkers.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.