Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsstalling met sedumdak Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren heeft naast haar fietsenrekken ook fietsoverkappingen in haar assortiment. Onze overkappingen zijn afgestemd op de afmetingen van onze enkellaags en dubbellaags fietsparkeer systemen in zowel de enkelzijdige als dubbelzijdige opstelling. Onze overkappingen zijn in vele uitvoeringen beschikbaar. Een van de mogelijkheden is om te kiezen voor een sedumdak in plaats van een polycarbonaat of profielplaat dakbedekking op uw overkapping van Klaver Fietsparkeren.

Neem contact met ons op

Een op maat gemaakte fietsoverkapping met bijvoorbeeld sedum

Onze fietsoverkappingen zijn geschikt voor elke situatie. Zo staan onze fietsenstallingen in openbare ruimtesziekenhuizenscholen en stations. Wij realiseren voor elke situatie een unieke oplossing. Bij de aanschaf van één van onze overkappingen, kunt u kiezen uit verschillende opties. Zo bieden wij de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten wand- of dakbekleding. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor sedumdakbedekking. Een sedumdak is mogelijk op onze Cubic en T-Hide overkapping.

Waarom kiezen voor een dakbedekking van sedum?

Naast de uitstraling van een sedumdak heeft deze nog vele andere voordelen. Door de beschermlaag die het sedum biedt wordt de levensduur van de overkapping verhoogt. Het sedum zorgt voor een bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, zonlicht en wind. De sedumplantjes op het dak dragen daarnaast ook bij aan de opname van Co2 waardoor het broeikaseffect wordt verminderd. Klaver fietsparkeren heeft onder andere bij het Martini Ziekenhuis in Groningen de T-Hide overkapping met een sedumdak geplaatst.

Meer weten over een fietsoverkapping met sedum bedekt

Concluderend is het kiezen voor een fietsoverkapping met sedumdak een duurzame keuze. Bent u geïnteresseerd in een fietsoverkapping met groendak of wilt u meer informatie over sedumdakbedekking? Neem direct contact op en u zal een antwoord van één van onze deskundigen krijgen. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier op de contactpagina invullen.

offerte aanvragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.