Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsstalling Arnhem

Kapotte fietsen, lekke banden of verbogen spaken zijn een bekend beeld van de fietsen die u tegenkomt op Nederlandse straten. Veel van deze mankementen worden veroorzaakt door slechte fietsenstallingen die de fiets op een verkeerde manier stallen. Als u op zoek bent naar een fietsstalling, in Arnhem bijvoorbeeld, om rond uw pand, kantoor of bij een bedrijventerrein te zetten, zodat uw werknemers en bezoekers hun fiets veilig kwijt kunnen, bent u bij ons aan het juiste adres. Klaver Fietsparkeren biedt verschillende oplossingen voor elk fietsparkeerprobleem.

Veel of weinig fietsen

Niet elk bedrijf heeft hetzelfde aantal medewerkers of bezoekers dat op de fiets komt. Daarom hoeft ook niet altijd elke fietsenstalling even groot te zijn. Ook voor een kleine fietsenstalling biedt Klaver Fietsparkeren de nodige uitkomsten. U kunt bij ons kiezen voor dubbellaagse fietsenrekken, maar ook enkellaags fietsparkeren met behulp van een fietstalling behoort tot de mogelijkheden. Al onze fietsenstallingen, in Arnhem vindt u prachtige voorbeelden, worden gemaakt van thermisch verzinkt staal, waardoor ze erg stevig zijn en lang meegaan. Op die manier maakt u gebruik van een duurzaam product, waar veel mensen blij mee zullen zijn. In een stalling staan fietsen namelijk veiliger, steviger en is de kans op beschadigingen en diefstal kleiner. Of u nu overdekt, niet overdekt, eenlaags of dubbellaags wilt fietsparkeren, Klaver ontwerpt voor u een passende oplossing.

Meer weten?

Ruim 30 jaar ervaring in het vak maakt ons de uitstekende partner op het gebied van fietsparkeren. Wilt u weten op welke manier u de fietsenstalling voor uw kantoor of gebouw het beste kunt plaatsen of wat er nog meer allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte. Wij houden van een persoonlijke aanpak en bekijken elke situatie apart. U kunt ons telefonisch bereiken op 0528 – 74 52 00 of door een e-mail te sturen naar info@klaverfietsparkeren.nl. 

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.