Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsstalling

Nederland is een land waar de fiets mateloos populair is. Veel mensen nemen de fiets naar hun werk. Het is dan ook belangrijk om een goede fietsstalling bij uw kantoor neer te zetten. Medewerkers vinden het belangrijk om hun fiets goed vast te zetten. Er zijn veel verschillende soorten fietsenhokken waar u als bedrijf uw medewerkers mee tevreden kunt stellen. Zo kunt u kiezen voor een fietsenhok met een kluis of voor een overdekt fietsenhok. Lees snel verder om de mogelijkheden omtrent het stallen van fietsen te ontdekken.

Neem contact met ons op

Een fietsenhok met kluis

monoWanneer u vooral te maken heeft met klanten, zoals bij een station of halte, kunt u kiezen voor een fietsstalling met kluis. Wanneer deze manier van stallen het beste bij uw bedrijf past kunt u het beste kiezen voor de fietskluis Mono. Dit is een fietsstalling met aparte hokjes waarbij de klant kan betalen voor het parkeren van de fiets. De fietsen worden op deze manier optimaal beschermd tegen diefstal, en de fietsen staan droog. 

Wanneer u te maken heeft met een kleine groep medewerkers kunt u kiezen voor de fietsberging Box. Dit is een kleine fietsstalling waar vier tot vijf fietsen in passen. Deze fietsstalling kan dicht met behulp van een slot. Op deze manier zijn de fietsen ook goed beschermd tegen diefstal en regen.

Een overkapte fietsenstalling

Wanneer u meerdere medewerkers heeft is het ook mogelijk om te kiezen voor een fietsstalling met overkapping. Er zijn verschillende overkapte fietsstallingen waar u uit kunt kiezen zoals de T-Hide, de Flex en de Wave. Al deze fietsstallingen beschermen de fietsen tegen neerslag en u bespaart ruimte omdat de fietsen netjes naast elkaar staan geparkeerd.

Wanneer u wilt gaan voor één van deze fietsstallingen kunt u terecht op de website van Klaver Fietsparkeren. Klaver is een bedrijf dat al 30 jaar gespecialiseerd is in fietsparkeren. Ook kan Klaver bedrijf u optimaal adviseren over alle mogelijkheden omtrent het plaatsen van fietsstallingen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.