Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsrekken

Fietsrekken zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en designs. Wilt u weten welke fietsrekken perfect passen in de situatie waarin u ze nodig hebt? Bij Klaver Fietsparkeren kunnen wij door onze ruime ervaring en expertise u altijd een oplossing op maat aanbieden. Onze experts weten welke rekken nodig zijn in een bepaalde situatie en zullen samen met u voor de perfecte oplossing kiezen.

Kwaliteit en vakmanschap

Bij Klaver Fietsparkeren gaan kwaliteit en vakmanschap hand in hand. Klaver Fietsparkeren levert al meer dan 30 jaar kwalitatief hoogstaande en duurzame fietsrekken.  Daardoor kunnen wij u verzekeren dat wanneer u een fietsrek wilt dat nog jaren mee zal gaan, u bij Klaver aan het juiste adres bent. Door deze ervaring hebben wij ook de kennis in huis om de juiste oplossing te leveren voor iedere situatie. Elke situatie vraagt namelijk om andere fietsenrekken. In een ruimte waar u veel fietsen op dezelfde plek wilt stallen, zoals in fietsenkelders, zijn onze dubbellaags fietsrekken dé oplossing. Deze fietsenstallingen maken gebruik van het etagesysteem. De ruimte kan zo maximaal benut worden. Het design maakt deze fietsrekken zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor bijna iedere fiets. Onze enkellaags fietsenrekken zijn van dezelfde kwaliteit en zeer goed te gebruiken voor plekken met wat meer ruimte, zoals scholen en ziekenhuizen.

Onze benadering

Bij Klaver Fietsparkeren doen wij meer dan alleen het produceren en verkopen van fietsparkeeroplossingen. Onze filosofie is om u te helpen in het gehele proces. Dit betekent dat wij het geven van advies net zo belangrijk vinden als het plaatsen van de rekken en het verzorgen van eventueel onderhoud. Persoonlijke benadering en betrokkenheid staan bij ons voorop. Op deze manier kunnen wij u voorzien van de beste oplossingen en kunnen wij gegarandeerd de voor u perfecte fietsenstalling leveren. Wilt u weten wat deze benadering voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.