Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsrekje kopen? Bestel nu bij Klaver Fietsparkeren!

Bent u al die rondslingerende fietsen op het bedrijfsterrein ook zo beu? Hoog tijd om een fietsrekje aan te schaffen! Het is een simpele oplossing voor een lastig probleem. En het komt niet alleen de overzichtelijkheid op uw terrein ten goede. Ook de fietsen zelf zijn beschermd tegen valpartijen. Hierdoor blijven ze mooi en gaan ze langer mee. Een fietsrekje zorgt voor een stevige opbergplaats, bijvoorbeeld bij uw bedrijf. Klaver Fietsparkeren heeft diverse fietsrekjes in het assortiment. Voor elk fietsrekje, groot of klein, kunt u bij ons terecht!

Neem contact met ons op

Verschillende fietsenrekken

Een fietsrekje is in de eerste plaats functioneel, maar ook het design speelt een rol. Het hek springt hoe dan ook in het oog. Daarom heeft Klaver Fietsparkeren diverse rekken, zodat u een goede keuze kunt maken die past bij uw smaak en bij de stijl van uw bedrijf of organisatie. Elk fietsrekje biedt ruimte aan vier fietsen. Heeft u meer ruimte nodig, dan plaatst u de rekken simpelweg naast elkaar. De kwaliteit van de fietsenrekken is uitstekend. Een enkel fietsrekje plaatsen of juist meerdere rekken plaatsen bij een bedrijf of school? U vraagt, wij draaien! Uiteraard voorzien wij u van deskundig advies.

Welkom bij Klaver Fietsparkeren

Heeft u een keuze gemaakt? Bestel het door u gewenste fietsrekje dan bij Klaver Fietsparkeren. Bij ons bent u verzekerd van een product van topkwaliteit. Wij zijn al jarenlang werkzaam in de branche. Dat betekent dat wij voor elk fietsparkeerprobleem de juiste oplossing kunnen vinden. Heeft u specifieke wensen of vragen over uw fietsrekje, neem dan gerust contact met ons op.

Een fietsrekje bestellen doet u bij Klaver Fietsparkeren. Ook voor grotere fietsenstallingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar maatwerk, informeer dan zeker naar de mogelijkheden. Wij stellen onze kennis en expertise graag ter beschikking, zodat u korte metten maakt met elk fietsparkeerprobleem!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.