Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

FietsParKeur

In 1999 hebben betrokken partijen op het gebied van fietsparkeren, waaronder de Fietsersbond en Vereniging Straatmeubilair, zich verenigd in Stichting FietsParKeur. De stichting streeft naar kwaliteitsverbetering van fietsparkeervoorzieningen in Nederland door fietsenrekken te voorzien van het keurmerk FietsParKeur.

Keurmerk

Het FietsParKeur keurmerk biedt de garantie dat het fietsenrek voldoet aan strenge kwaliteitseisen conform het Normstellend Document. Enkellaagse fietsenrekken en dubbellaagse fietsenrekken worden uitvoering getest op relevante eigenschappen als gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid. Het keurmerk FietsParKeur wordt verleend in drie varianten: enkellaags fietsenrekken (bewaakt), enkellaags fietsenrekken (onbewaakt) en dubbellaags fietsenrekken.

Extra kwaliteitseisen

Bij het kiezen van de juiste fietsparkeervoorziening is het raadzaam te kiezen voor een fietsenrek met het FietsParKeur keurmerk. Echter gaat Klaver Fietsparkeren nog verder en stelt extra kwaliteitseisen aan haar producten. De unieke eigenschappen van onze fietsenrekken bieden extra zekerheid op het gebied van diefstalpreventie en schadevrij fietsparkeren.

 

Bekijk onze producten of bel voor meer informatie 0528 - 74 52 00.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.