Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeren ziekenhuis

Het ziekenhuis is een drukbezochte plek! Dagelijks komen hier patiënten op de fiets naartoe voor een afspraak, worden opgenomen patiënten bezocht door familie en vrienden, komen medewerkers per fiets naar hun werk, enzovoorts. Daarbij werken veel ziekenhuizen samen met universiteiten, waardoor ook studenten hun fiets kwijt moeten kunnen bij een ziekenhuis. Effectief en slim fietsparkeren is hierbij essentieel, om te voorkomen dat u met een fietsprobleem te maken krijgt. Klaver Fietsparkeren is uw partner om u te helpen bij het opzetten van een fietsenstalling, die aan deze eis voldoet. Wij hebben een jarenlange expertise opgebouwd in het aanbieden van fietsenstallingen voor ziekenhuizen, universiteiten, openbare gelegenheden en tal van andere organisaties.

Neem contact met ons op

 

Welke vorm van fietsparkeren is geschikt? 

cubic-fietsoverkapping

Klaver Fietsparkeren biedt verschillende vormen van fietsparkeren aan voor een ziekenhuis. Het is sterk afhankelijk van het doel van de fietsenstalling en de beschikbare ruimte, welk type fietsenstalling het meest geschikt is. Wilt u bijvoorbeeld een fietsenstalling die uitsluitend bedoeld is voor het personeel van een ziekenhuis? Kies dan voor een afsluitbare fietsenstalling! Wilt u juist een fietsenstalling voor bezoekers? Wellicht is een fietsenstalling met twee lagen fietsenrekken in dat geval het meest geschikt. 

Door samen te kijken naar uw situatie, vinden we gegarandeerd een ontwerp voor een fietsenstalling die aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Hierbij staat een hoge kwaliteit en duurzaamheid voorop. U wilt de fietsenstalling immers jarenlang kunnen gebruiken. 

Hulp van Klaver Fietsparkeren inschakelen

Wellicht heeft u nog vragen over de mogelijkheden die Klaver Fietsparkeren u biedt of bent u benieuwd naar de fietsenstallingen die voor u interessant kunnen zijn? Onze medewerkers voorzien u graag van een passend antwoord op uw vragen en helpen u bij het ontwerp van de fietsenstalling. Waarmee mogen we u van dienst zijn bij uw ziekenhuis? 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.