Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeren universiteiten

Met hoge aantallen leerlingen en leraren, waarvan de meesten de fiets als vervoersmiddel gebruiken, is het zaak dat uw universiteit is voorzien van een degelijk fietsparkeersysteem. Bij Klaver Fietsparkeren vindt u diverse systemen, van enkellaags fietsstalling tot fietskluis. Bovendien voorzien van het FietsParKeur Keurmerk, wat u verzekert van een hoogwaardige kwaliteit.

Neem contact met ons op

Maatwerk in fietsenstallingen

flexMet een zeer ruim assortiment fietsstallingen en overkappingen bieden wij u de oplossing die het beste bij u en uw onderwijsinstelling past. Zo sluit de parkeeroplossing waar u voor kiest aan op het karakter en de uitstraling van de universiteit, maar ook op de capaciteit die vereist is. Bovendien zijn onze oplossingen voor het parkeren van fietsen zeer veilig en efficiënt, niet alleen doordat wij voldoen aan alle eisen van het FietsParKeur Keurmerk, maar ook omdat wij zelf nog aanvullende eisen stellen aan onze producten voor fietsenstalling. Door te werken met rekken die vrijwel voor elk type fiets geschikt zijn, kan iedere leerling en leraar zijn fiets kwijt. Of u nu kiest voor een enkelzijdig of dubbelzijdig fietsenrek. Bovendien hebben wij modellen in ons assortiment met een geïntegreerde aanbindvoorziening, voor een betrouwbaar gebruik op uw universiteit.

Over Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren biedt al jarenlang hoogwaardige fietsenrekken en overkappingen, maar ook fietsdetectie en fietskluizen aan. Internationaal is ons bedrijf onder andere in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Denemarken, Zweden en Noorwegen actief. Naast installatie van een fietsparkeersysteem van hoogwaardige kwaliteit, onderhouden wij deze ook met een eigen montageteam. Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 0528 74 52 00. Wanneer u een e-mail stuurt naar info@klaverfietsparkeren.nl, dan sturen wij u zo snel mogelijk antwoord. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan ons hoofdkantoor in Hoogeveen aan de hand van de plattegrond op onze website.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.