Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeren universiteit

Dagelijks komen honderden studenten op de fiets naar de universiteit om colleges te volgen of tentamens te maken. Daarbij gaan in de grote steden ook veel medewerkers per fiets naar de universiteit. Om voldoende ruimte te bieden aan deze studenten en medewerkers, is strategisch fietsparkeren essentieel. Hoe zorgt u er momenteel voor dat er voldoende ruimte is om alle fietsen kwijt te kunnen? Vaak is er niet veel ruimte om extra fietsenrekken te plaatsen, waardoor de fietsenstallingen op een andere manier moeten worden uitgebreid. Klaver Fietsparkeren helpt universiteiten, hogescholen, overheidsinstanties, bedrijven en verschillende andere organisaties bij het uitbreiden van de ruimte om fietsen te kunnen parkeren. Zo wordt een fietsprobleem voorkomen!

Neem contact met ons op

 

Welk type fietsenstalling past bij uw universiteit?

cobra

Klaver Fietsparkeren biedt verschillende soorten fietsenstallingen aan om slim fietsparkeren mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een fietsenstalling waarbij gebruik gemaakt wordt van twee in plaats van een laag fietsenrekken. Zo is er op hetzelfde oppervlak plek voor tweemaal zoveel fietsen als in de eerste situatie het geval was. Naast het bieden van meer fietsenrekken kunnen we u tevens van dienst zijn met een fietsdetectiesysteem. Een fietsdetectiesysteem vertelt u waar de lege fietsenrekken zich bevinden in uw fietsenstalling. 

Hulp van Klaver Fietsparkeren 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Klaver Fietsparkeren biedt om meer ruimte voor de fietsen van studenten en medewerkers te creëren? Of wilt u direct een fietsenstalling voor uw universiteit laten ontwerpen? Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord om uw vragen over fietsparkeren te beantwoorden. Samen zoeken we naar de meest gunstige oplossing voor uw situatie! 

Nadat de fietsenstalling ontworpen en geproduceerd is, zorgen onze monteurs voor de installatie van de nieuwe fietsenrekken. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.