Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeren: totaaloplossing van A tot Z

Klaver Fietsparkeren richt zich uitsluitend op fietsparkeeroplossingen. Tegenwoordig verplaatsen steeds meer mensen zich met de fiets en dit zal ook alleen maar toenemen. Dit kan ook problemen met zich meebrengen. Er kunnen tekorten aan fietsparkeerplaatsen komen waardoor de fietsen niet geparkeerd worden en zomaar ergens neergezet worden. Er zullen steeds meer weesfietsen komen en ruimtegebrek kan een probleem zijn. Klaver Fietsparkeren speelt hier op in door met passende oplossingen te komen voor elke situatie. Zo hebben wij met onze producten fietsparkeeroplossingen gerealiseerd bij diverse branches.

Neem contact met ons op

Voorgaande projecten fietsparkeren

Fietsenpakhuis ZaandamZoals hierboven vermeld, richten wij ons op diverse branches en hebben wij voor elke situatie een unieke oplossing. Enkele voorbeelden van branches waar wij ons op richten zijn scholen, ziekenhuizen, bedrijven, openbare ruimtes en stations. Elke plek heeft weer zijn eigen beperkingen en beschikbare ruimte. Zo is het een uitdaging om met onze producten tot de beste oplossing te komen. Wanneer er sprake is van ruimtegebrek bijvoorbeeld, zullen wij al snel ons 2ParkUp etagesysteem toepassen. Bij dit systeem is het mogelijk om fietsen te parkeren op twee niveaus. Wij bieden ook fietsenrekken aan waarbij wij oplaadpunten toevoegen om elektrische fietsen op te laden. Dit zou ideaal zijn bij onder andere stations of bedrijven. Klaver Fietsparkeren opereert nationaal als internationaal. 

Geïnteresseerd in een fietsparkeeroplossing van Klaver Fietsparkeren?

Bij Klaver Fietsparkeren bent u verzekerd van de beste kwaliteit fietsparkeeroplossingen. De enkellaagse en dubbellaagse fietsenrekken voldoen aan de eisen voor het FietsparkeurKeurmerk. Ook omdat wij ons eigen montage- en productieteam hebben, kunnen wij een goede kwaliteit waarborgen. Al met al kunnen wij u voorzien van een totale fietsparkeeroplossing.

Zou u graag eens een gesprek met één van onze deskundigen willen? Neem gerust contact met ons op en we zullen u verder helpen. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen op one contactpagina.   

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.