Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeren: totaaloplossing van A tot Z

Wilt u graag een fietsparkeersysteem dat helemaal in uw omgeving past? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen fietsparkeersystemen, maar nemen ook de tijd om u hierin te adviseren. Er zijn verschillende mogelijkheden en deze bespreken we graag met u. Op deze manier kunt u de beste keuze maken en worden mogelijke knelpunten verholpen. De producten die wij leveren, zijn enkellaagse en dubbellaagse fietsenrekken, fietsenstallingen. Wanneer u behoefte heeft aan een adviesgesprek, kijken wij graag met u mee naar welk product het beste bij uw bedrijf en in uw omgeving past.

Neem contact met ons op

Voorgaande projecten fietsparkeren

Fietsenpakhuis ZaandamKlaver Fietsparkeren richt zich op fietsparkeeroplossingen voor verschillende segmenten. We leveren bijvoorbeeld producten aan bedrijven, zorg, onderwijs, stations en in openbare ruimtes. Organisaties die wij hebben voorzien van fietsenstallingen en fietsenrekken zijn onder andere Vodafone, Gemeente Amsterdam, ABN AMRO, UMC Utrecht en TU Eindhoven. Het maakt niet uit of er veel of weinig fietsen gestald dienen te worden, wij zullen als partner ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Contact opnemen Klaver Fietsparkeren

Het ontwerp van de fietsparkeersystemen kan zelfs op maat worden gemaakt. Daarbij kunnen de materialen en kleuren naar wens worden uitgekozen. Hiermee maken we het mogelijk dat de stallingen of rekken perfect aansluiten bij de omgeving. Daarnaast bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Voor een totaaloplossing kunt u bellen naar 0528 - 74 52 00 voor meer informatie. Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij beschikken over eigen productontwikkelaars en montageteams die ervoor zorgen dat we altijd een oplossing vinden

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.