Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeren op maat

Losse fietsen die rondslingeren rondom een gebouw, geeft het bedrijf of de instantie in het gebouw geen goede uitstraling. Het straatbeeld is rommelig en voor bezoekers en/of reizigers is het niet fijn, omdat zij naar hun fiets moeten zoeken en deze op de grond gevallen terug kunnen vinden of andere fietsen eerst moeten verplaatsen alvorens zij bij hun eigen fiets kunnen. Bespaar uw bezoekers en/of reizigers frustratie en kies voor de fietsparkeeroplossingen van Klaver Fietsparkeren.

Gebruiksvriendelijk en duurzaam

Klaver Fietsparkeren biedt allerlei gebruiksvriendelijke fietsparkeeroplossingen. Kies voor een enkellaags fietsenrek, een dubbellaags fietsenrek, een overkapping met fietsenrek of een complete fietsenstalling voor zowel fietsen als bromfietsen, scooters en motoren. Of u nu een klein fietsenrek nodig heeft of voor een grotere instantie, zoals een universiteit, een fietsenstalling wilt laten plaatsen. Bij Klaver Fietsparkeren hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring met passende fietsparkeeroplossingen bedenken, ontwikkelen, maken en plaatsen. Al onze rekken en stallingen worden gemaakt van thermisch verzinkt staal, waardoor ze duurzaam zijn en eventueel in iedere kleur te poedercoaten zijn. Zo kunt u kiezen voor basic grijs, maar kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor uw bedrijfskleur groen, rood, geel of goud. Wij denken graag met u na over een passende fietsparkeeroplossing voor u, zodat u en uw klanten, reizigers of bezoekers tevreden zijn met het op maat gemaakte resultaat.

Vragen?

Wilt u een fietsparkeeroplossing op maat laten maken of wilt u ons nog een aantal vragen stellen? Klaver Fietsparkeren staat u graag persoonlijk te woord en voorziet u tevens van een passend advies, dat wij u kunnen geven dankzij onze jarenlange ervaring. Bel ons op het nummer 0528 – 745200, stuur een mail naar info@klaverfietsparkeren.nl of vul het contactformulier op onze website in. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.