Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeren onderdeel van het straatmeubilair

In Nederland wordt er nog altijd graag gebruik gemaakt van de fiets. Het is een eenvoudige manier om op bestemming te komen, zonder het milieu te vervuilen. Hoewel fietsen een stuk minder ruimte innemen dan auto’s, dienen ze wel geparkeerd te worden. Klaver Fietsparkeren biedt verschillende fietsparkeersystemen aan die ideaal zijn voor de verschillende soorten fietsen die we in Nederland hebben. 

Neem contact met ons op

Een mooi straatmeubilairfietsoverkapping

De omgeving van uw organisatie of voorziening behoort in feite al tot het visitekaartje. Een rommelige stoep vol fietsen die (fout) geparkeerd staan, geeft geen goede eerste indruk. Wij bieden diverse oplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende fietsenstallingen, fietsoverkappingen, dubbellaags fietsparkeren en nog veel meer. Daarnaast leveren we maatwerk, zodat de fietsparkeersystemen volledig in uw straatmeubilair passen.

Verschillende soorten fietsparkeersystemen

Bent u op zoek naar een luxe fietsoverkapping? Dan is de T-Hide de perfecte keuze. Dit is een fietsoverkapping met een dynamische uitstraling, die de fietsen ook bij slecht weer drooghoudt. De fietsoverkapping is eindeloos uit te breiden en is voorzien van geïntegreerde LED-verlichting en een hemelwaterafvoersysteem. Naast de verschillende fietsoverkappingen is er ook een mogelijkheid om elke fiets of bromfiets apart op te bergen. Dit kan met de Cadenza fietskluis. Deze is gemakkelijk te openen door het gebruik van een toegangsdeur en is bovendien onderhoudsarm. Bekijk alle (afsluitbare) fietsenstallingen en overkappingen!

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op!

Wanneer u interesse of wellicht meer vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan per telefoon, maar ook per email of via ons contactformulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.