Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeren onderdeel van het straatmeubilair

Fietsen is een eenvoudige manier om op de plaats van bestemming te komen zonder het milieu te vervuilen. Klaver Fietsparkeren biedt verschillende fietsparkeeroplossingen aan voor verschillende soorten fietsen. We hebben reeds bij diverse branches onze fietsparkeeroplossingen mogen realiseren.  

Neem contact met ons op

Een mooi straatmeubilairfietsoverkapping

Klaver Fietsparkeren levert op maat gemaakte oplossingen zodat de producten volledig aansluiten bij uw bedrijf en omgeving. De omgeving van uw organisatie of voorziening behoort in feite al tot het visitekaartje. Een rommelige stoep vol fietsen die (fout) geparkeerd staan, geeft geen goede eerste indruk. Wij bieden diverse oplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende fietsenstallingen, fietsoverkappingen, dubbellaags fietsparkeren en nog veel meer.

Verschillende soorten fietsparkeersystemen

Klaver Fietsparkeren levert op maat gemaakte oplossingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld veel verschillende soorten fietsoverkappingen met elk zijn unieke eigenschap. Enkele voorbeelden zijn: T-Hide, Wave en de Prisma. Naast deze verschillende overkapping bieden we ook een mogelijkheid aan om een fiets of scooter veilig op te bergen. Dit is mogelijk met onze Cadenza fietskluis. Deze is gemakkelijk te openen door het gebruik van een toegangsdeur en is bovendien onderhoudsarm.   

Het is ook mogelijk om een fietsoverkapping te kopen bij Klaver Fietsparkeren met sedumdakbedekking.

De fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren, zowel de dubbellaagse als enkellaagse, zijn voorzien van het Fietsparkeur Keurmerk. Dit wil zeggen dat ze aan enkele belangrijke kwaliteitseisen voldoen. Klaver Fietsparkeren heeft haar eigen montage- en productieteam. Dit is een andere manier naast het Fietsparkeur Keurmerk om de kwaliteit te waarborgen.   

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op!

Zou u meer informatie over onze verschillende producten willen? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen op de contactpagina en we zullen u verder helpen om tot de beste oplossing voor u te komen.  

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.