Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeren hogeschool

Veel hogescholen in Nederland kampen met een fietsprobleem, doordat honderden studenten en medewerkers per fiets naar de hogeschool komen. Het is niet altijd even gemakkelijk om een dergelijk probleem op te lossen, omdat een hogeschool doorgaans over een beperkte ruimte voor fietsenrekken beschikt. Klaver Fietsparkeren helpt u graag bij fietsparkeren rondom een hogeschool, door fietsenstallingen op maat aan te bieden. Bij ons heeft u de keuze uit een breed scala aan fietsenstallingen, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte in de omgeving van de hogeschool. Naast fietsparkeren bij een hogeschool of universiteit, bieden wij ook verschillende andere organisaties en instanties hulp bij het creëren van meer ruimte voor fietsen. 

Neem contact met ons op

Verschillende soorten fietsenrekken

flex-fietsoverkappingKlaver Fietsparkeren biedt verschillende soorten fietsenrekken, om naadloos aan te kunnen sluiten bij uw wensen. Denk aan de mogelijkheid om een fietsenrek met een of twee lagen te laten monteren, de mogelijkheid om een fietsenstalling afsluitbaar te maken, de mogelijkheid om een fietsenstalling van een fietsdetectiesysteem te voorzien, enzovoorts. Samen met u bekijken we welk type fietsenstalling het beste bij de situatie past. Het is bij een hogeschool bijvoorbeeld heel aantrekkelijk om te kiezen voor een fietsenstalling met fietsdetectiesysteem. Zo weet u precies waar de lege plekken in de fietsenstalling te vinden zijn. 

Na het ontwerpen van een geschikte fietsenstalling voor uw hogeschool, zorgen onze ervaren monteurs voor het plaatsen van de fietsenstalling. De fietsenstalling is van een hoge kwaliteit, zodat deze vele jaren mee zal gaan. 

Meer weten? Schakel Klaver Fietsparkeren in! 

Wilt u direct meer ruimte creëren voor de fietsen van uw studenten, of wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u aan kunnen bieden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om onze verschillende soorten fietsenrekken door te nemen. Zo vindt u de fietsenstalling die perfect bij uw situatie aansluit. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.