Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeren hogescholen

Veel leerlingen en onderwijzers van hogescholen verplaatsen zich per fiets. Als hogeschool wilt u dus voldoende plaats bieden aan al die fietsen. Bovendien bent u op zoek naar een duurzame en veilige oplossing. Klaver Fietsparkeren biedt u fietsenstallingen van een hoogwaardige kwaliteit, voorzien van het FietsParKeur Keurmerk en aan te passen aan uw wensen.

Neem contact met ons op

Duurzame parkeeroplossingen voor fietsen

Cubic enkelzijdig gaasOns brede assortiment fietsenrekken, fietsstallingen, overkappingen en andere fietsparkeersystemen voldoen niet alleen aan de eisen van het FietsParKeur Keurmerk, maar zijn door ons onderworpen aan nog strengere kwaliteitseisen. Zodat u straks ook op uw hogeschool een duurzame fietsstalling heeft, die jaren mee kan gaan. Bovendien kunnen leerlingen en onderwijzers schadevrij parkeren, want een slag in het wiel is niet mogelijk bij onze fietsenrekken. Wij bieden niet alleen een duurzame en veilige oplossing, maar ook een fietsparkeersysteem op maat. Onze fietsstallingen kunnen aangepast worden aan de capaciteit en uitstraling van uw universiteit. Bijvoorbeeld door een fietsenrek te plaatsen wat aan beide zijden uitbreidbaar is en door het gebruik van door u gekozen materialen. En omdat de ruimte op een hogeschool nog wel eens te kort kan schieten, kunt u bovendien kiezen voor dubbelzijdige fietsenstallingen of dubbellaagse fietsenrekken.

Klaver Fietsparkeren parkeersystemen

Klaver Fietsparkeren heeft niet alleen tevreden klanten in Nederland, maar ook in vele andere landen binnen Europa. Onder andere in België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Noorwegen, Zweden en Denemarken hebben wij al fietsstallingen geplaatst. Onze eigen productontwikkelaars en ervaren montageteams zorgen ervoor dat wij een hoogwaardige kwaliteit aan onze klanten kunnen garanderen. Wilt u vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling, neem dan contact met ons op. Een bezoek brengen aan ons hoofdkantoor in Hoogeveen kan ook, kijk daarvoor op onze website voor een routebeschrijving. Of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.