Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren gebruikt zijn kennis en ervaring om fietsparkeren aangenaam te maken. Dit is het belangrijkste onderdeel van onze producten en gerealiseerde projecten. Elke dag houden wij ons alleen bezig met fietsparkeren.Ons team, met kennis over fietsparkeren en fietsparkeersystemen, maakt de ideale combinatie voor een succesvol fietsparkeerproject. Kenmerkend hiervoor is ons beproefde fietsdetectiesysteem. Speciaal ontwikkeld om het fietsparkeren en de beheersing hiervan eenvoudiger te maken.

Neem contact met ons op

 

Advies fietsparkeren

flex

Elk project op het gebied van fietsparkeren heeft een unieke aanpak nodig, wat u terug kunt zien bij onze referenties. Fietsparkeren moet geïnventariseerd worden en op basis hiervan maken wij een onderbouwd advies. Aspecten die aan bod komen zijn ruimtegebruik, veiligheid, levensduur, onderhoud en toepasbaarheid voor verschillende fietsen.

Assortiment fietsparkeren

Als onderdeel van onze unieke aanpak met betrekking tot fietsparkeren, hebben wij een assortiment samengesteld dat enkel kwalitatief fietsparkeren moet bevorderen. Al onze systemen zijn ontwikkeld in eigen beheer, wat maakt dat de producten zijn afgestemd op de huidige fietsen. Het assortiment fietsparkeren bestaat uit fietsenrekken, fietsoverkappingen, fietsenstallingen, fietsdetectiesystemen en maatwerk.

Wilt u meer weten over fietsparkeren neemt u dan gerust contact met ons op via 0528 - 74 52 00 of vraag informatie aan.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.