Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeeroplossingen voor ziekenhuizen

De fiets is een belangrijk vervoersmiddel in Nederland. Het is daarom belangrijk dat de parkeergelegenheid voor fietsers optimaal is. Klaver Fietsparkeren kan hierbij helpen door deskundig advies te geven en oplossingen op maat te bieden. Ook voor parkeeroplossingen voor ziekenhuizen.

Neem contact met ons op

Verschillende parkeeroplossingen voor onder andere in de zorg  T-hide

Klaver Fietsparkeren heeft meerdere fietsenstallingen geplaatst voor diverse ziekenhuizen in Nederland. Een voorbeeld is het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch. Klaver Fietsparkeren heeft hier een proefopstelling geleverd, is hiermee door de fietsparkeertest gekomen en mocht de rekken leveren en plaatsen. We hebben hier onder andere een dubbellaags fietsenrek en het Cobra fietsenrek geplaatst. Een ander project dat eind 2017 is afgerond, is het realiseren van fietsparkeerplaatsen bij het Martiniziekenhuis in Groningen. Op deze manier hebben wij bijgedragen aan de herinrichting van het voorplein van het ziekenhuis. Wij hebben het krait fietsparkeersysteem en een viper fietsparkeersysteem geplaatst. Deze plaatsen zijn overdekt door middel van een T-Hide overkapping met een sedum dak. Een laatste voorbeeld is de realisatie van de fietsenstalling voor het Scheper ziekenhuis in Emmen.

Wij realiseren niet alleen fietsenstallingen voor de zorg, maar ook voor stations, scholen, steden en bedrijven.

Waarom uw fietsenstalling voor ziekenhuizen laten plaatsen door Klaver Fietsparkeren?

Klaver Fietsparkeren heeft fietsparkeeroplossingen voor elke situatie. Wij geven deskundig advies en hechten veel belang aan veiligheid. Onze enkellaagse en dubbellaagse fietsenrekken zijn dan ook voorzien van het Fietsparkeur keurmerk. Hiernaast vinden wij het voorkomen van diefstal van en schade aan de fiets belangrijk. Bent u geïnteresseerd in één van onze fietsenstallingen in bijvoorbeeld de zorg of heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.      

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.