Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeeroplossingen voor openbare ruimtes

Het is van groot belang dat fietsers hun fietsen netjes, veilig en beschermd tegen alle weersomstandigheden kunnen plaatsen. Op deze manier wordt de openbare orde gehandhaafd. Dit is prettiger voor het oog, het gebruiksgemak en de veiligheid. Klaver Fietsparkeren adviseert u graag en kan u ook van dienst zijn bij het leveren en plaatsen van bijvoorbeeld fietsenrekken. Dit doen we onder andere voor openbare ruimtes.

Neem contact met ons op

Nog een voorbeeldKlaver Fietsparkeren heeft fietsenstallingen geplaatst bij diverse openbare ruimtes

Een voorbeeld is het Nederlands openluchtmuseum te Arnhem. Wij hebben hier zwarte gepoedercoate Cobra fietsenrekken geplaatst voorzien van voorvorkondersteuning. Door gebruik te maken van voorvorkondersteuning is het niet meer mogelijk om een slag in het wiel te krijgen bij het parkeren.
Een ander voorbeeld is het fietsenpakhuis in Zaandam. De bedoeling van het pakhuis is dat het voor fietsers aantrekkelijker wordt om met de fiets naar het centrum te komen. NUNC architecten heeft dit indrukwekkende fietsenpakhuis ontworpen. Wij hebben onze bijdrage geleverd aan dit project door 700 etagerekken te plaatsen.  
Nog een voorbeeld zijn de fietsenstallingen die wij hebben geplaatst bij het Poppodium Doornroosje in Nijmegen. Hier hebben wij fietsparkeerplaatsen gecreëerd voor 4000 fietsen met ons 2ParkUp etage systeem. Bij de 2ParkUp hebben de onderplaatsen voorvorkondersteuning en de bovenplaatsen voorvorkborging. Ook heeft het systeem een geïntegreerde gasveer. Mede door al deze kenmeren heeft de 2ParkUp het Fietsparkeur keurmerk.

Klaver fietsparkeren

Wij vinden gebruiksgemak, veiligheid en optimale benutting van de omgeving erg belangrijk en doen er dan ook alles aan om deze aspecten door te voeren bij de productie van onze producten. Wij zorgen niet alleen voor fietsparkeeroplossingen voor openbare ruimtes, maar ook voor stations, zorg- en onderwijsinstellingen.  Heeft u vragen over fietsparkeeroplossingen voor openbare ruimtes of een andere vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.