Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeeroplossing voor bedrijven

De fiets wordt tegenwoordig steeds populairder. Wanneer het even kan en de afstand niet te ver is, verplaatsen veel personen zich met de fiets. Zo ook naar het werk. Het is dan ook belangrijk dat bedrijven goede fietsparkeervoorzieningen hebben voor haar medewerkers. Klaver Fietsparkeren biedt fietsparkeeroplossingen aan voor bedrijven in allerlei branches.

Neem contact met ons op

Fietsparkeersysteem op maat

Het is mogelijk om bij Klaver Fietsparkeren een compleet op maat gemaakte fietsenstalling of fietsoverkapping te kopen. We gaan eerst met u in gesprek om uw wensen te bespreken. We komen dan met een voor u beste fietsparkeeroplossing. Wij hebben reguliere fietsenrekken, de enkellaagse fietsenrekken, maar ook dubbellaagse fietsenrekken. Deze zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Ook hebben wij fietsoverkappingen in ons assortiment. Enkele voorbeelden zijn: de T-Hide, de Wave en de Prisma. Elk hebben ze hun eigen unieke eigenschappen. Het is mogelijk om de kleur en het materiaal te kiezen. Zo is het ook mogelijk om een fietsoverkapping te kopen met een sedumdak. We hebben open fietsoverkappingen, maar ook afsluitbare fietsoverkappingen.

Klaver Fietsparkeren heeft reeds bij diverse bedrijven fietsparkeersystemen mogen plaatsen. Enkele voorbeelden zijn:

Kwaliteit staat voorop

Klaver Fietsparkeren vindt gebruiksgemak, veiligheid en maximale benutting van de ruimte erg belangrijk. Onze fietsenrekken zijn voorzien van het Fietsparkeur Keurmerk. Dit wil zeggen dat ze aan enkele strenge kwaliteitseisen voldoen. Echter, gaat Klaver Fietsparkeren een stapje verder. Zij stelt nog een paar extra kwaliteitseisen aan haar producten. Dankzij haar eigen productie- en montageteam kan Klaver Fietsparkeren de kwaliteit extra waarborgen.     

Contact

Bent u geïnteresseerd in een fietsparkeeroplossing voor bijvoorbeeld uw bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ons bellen, een mail sturen of ons contactformulier invullen op de contactpagina.    

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.